• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Değişik fikirlere ihtiyaç duyabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Değişik fikirlere ihtiyaç duyabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2009, 00:00
Sıkıcı yönlerimiz törpülemek için sosyal hayatımızı renklendirmek isteyeceğimiz bir gün. Borsalarla ilgili birtakım gelişmeler ticaret yapanların canını sıkabilir. Araştırmacı yünlerimizi ortaya çıkracak ortamlarda bulunmak isteyeceğiz. Basın yayın kuruluşları için olumlu bir gün. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir. Dikkatli olmalıyız. Kafamızda bitirmek istediğimiz konular yüzünden eski olaylar gündem kazanacak. Kendimizden yaşça büyük kişilerin fikirlerine ihtiyaç duyabiliriz.
Bugün doğanlar; güzel ve ahenkli konuşurlar. Aşk ve sevgi gibi duygular yaşamlarında büyük bir yer kaplar. İşlek bir kafa yapıları vardır. Düşündükleri şeyleri hayata geçiremedikleri zaman huzursuz ve kaprisli olurlar. Kaliteli bir yaşamdan hoşlanırlar. Yaşadıkları her yerde uyum ve denge ararlar. Çok gelişmiş adalet duyguları vardır. Gerçekleri olduğu gibi kabul eden bu kişilerle yaşam ilginçtir. Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. Yakınlarına ve yaşlı akrabalarına düşkün olurlar.
KOÇ:
Ailenize olan düşkünlüğünüz birçok problemi de beraberinde getiriyor. Maddi konularda onlarla yapacağınız işbirliği sizi olumsuz etkileyebilir. Kendinizden yaşça büyük kişilerden etkileneceksiniz.
BOĞA:
Bugün, arkadaş çevreniz sayesinde kazançlarınızı artırabilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacak ve isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayacaksınız.
İKİZLER:
Bu ay, iş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi olumlu olaylar yaşayabilirsiniz. Aile ilişkileri ile iş arasında birbirini destekleyici gelişmeler sizi motive edecek.
YENGEÇ:
Bugün sevgilinizle veya eşinizle güç savaşları içine girebilirsiniz. Kendi isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. Aşırı hassas bir gündesiniz.
ASLAN:
Güneş burcunuzda ilerliyor ve girişimciliğinizi ön plana çıkarıyor. Daha enerjik ve coşkulu davranmakla çevresel ilgiyi üzerinizde toplayacaksınız. Kendinize olan güveniniz artıyor.
BAŞAK:
İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir.
TERAZİ:
Kendi düşüncelerinizi savunduğunuz müddetçe sonuca varamazsınız. Hatalarınızı kabul etmelisiniz. Çok inatçı bir yapınız var. Alınganlıklarınız yüzünden yalnız kalmaya adaysınız.
AKREP:
İşinizde bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle bazı sürtüşmeleriniz olabilir ve kendinizi onlardan farklı görebilirsiniz. Düşüncelerinizde ısrar etmemelisiniz.
YAY:
Bugün kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İç sesinizle baş başa kalmalısınız. Eğitiminizde statü değişikliği isteyeceksiniz. İlginç konuşmaların yaşanacağı dost toplantıları sizi bekliyor.
OĞLAK:
İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Alınganlıktan vazgeçmeli ve dostlarınızın işinize yapacağı katkıları önemsemelisiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz.

KOVA:
Bugün aşk fırsatları kapınızı çalacak. Aşkı bildiğiniz gibi kendi tarzınıza göre yaşayacaksınız. Eşiniz ve ya sevgiliniz sizi mutlu etmek için yanınızda olacak. Güneş'ten destek alıyorsunuz.
BALIK:
İşinizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir ancak tercihlerinizi doğru kullanmak için tüm insiyatif sizde olacak. Kararlarınızı verirken, ne istediğinizi iyi bilmeniz gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA