• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yakınlarımızdan destek alacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yakınlarımızdan destek alacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.09.2009, 00:00
Bugün derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Bazılarımız eşlerinden ve birlikte çalıştığı kişilerden önemli destekler alacaklar. Bugün, kendi değerlerimize uygun hareket etmek isteyeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. İkili ilişkilerimizde duygusal konular gündem kazanacak ve ilişkimizi irdelemek isteyeceğiz. Günahlar ve sevaplar tartışılacak. Bizi rahatsız eden sorunlar tekrar gündeme gelecek. Toplumsal yaşantılarıyla gündem yaratacak kişilerin olay haberleri ortaya çıkabilir.
Bugün doğanlar; yaratıcı ve düzenleyicidirler. Çevresel ilişkilerini daima kendi tarzlarına göre yönlendirmekten hoşlanırlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır. Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Dostlarına çok bağlıdırlar. Anlamlı ve yaşamı kuvvetli bir şekilde kavrayan kişilerden hoşlanırlar. Sanata karşı oldukça duyarlıdırlar. Sezgileri güçlüdür ve doğru zamanda doğru kararlar alırlar. İdeallerine bağlıdırlar. Tepkileri yavaş ama güçlüdür. Mükemmel bir hafızaya sahiptirler.

KOÇ:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, birtakım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Partnerinizle ilişkinizde içten ve samimi davranıyorsunuz.
BOĞA:
İşinizle ilgili konular rutin bir şekilde gidiyor. Askıda kalan ve karar veremediğiniz konularınızı bu dönemde etraflıca düşünecek zamanınız var. Bazı aktivitelerde beklemediğiniz tanışmalar olacak.
İKİZLER:
Söz konusu maddi kazançlar olduğu zaman, kafanız son derece işlek çalışıyor. Bugün çevrenizde gelişen olaylara maddesel yaklaşabilir ve her şeyi kendi tarzınıza uygun değerlendirebilirsiniz.
YENGEÇ:
Enerjinizin sınırlarını çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz günlerden biri.
ASLAN:
Çevrenizle ve yakın dostlarınızla beklediğiniz duygusal iletişimi kuracak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Onlarla birlikte bazı kişisel iş birlikleri içinde olacaksınız.
BAŞAK:
Koşullarınızı gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecek. Kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız.
TERAZİ:
Mesleki hedefleriniz için daha yoğun çaba harcamanızı gerektiren çalışmalar gündeme gelecek. Siz de bu doğrultuda talepkar olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile aileniz arasında problem oluşabilir.
AKREP:
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla.
YAY:
Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklememeniz gerekiyor.
OĞLAK:
Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz.
KOVA:
Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün kısa duygusal etkilenmelerden uzak durmalısınız. İsteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, mantık ve duygu karmaşası yaşayabilirsiniz.
BALIK:
Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA