• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başkalarını işlerimize karıştırmak istemeyeceğiz FİLİZ ÖZKOL

Başkalarını işlerimize karıştırmak istemeyeceğiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2009, 00:00
İçsel anlamda oldukça karışık bir gün geçireceğiz. Daha esnek ve rahat olmaya çalışmalı, uzun süredir yapmayı planladığımız terapi tarzında gezileri tercih etmeliyiz. Bugün, deniz kıyıları ve su kenarlarında piknik yapabiliriz. Ekonomi ve yargı konularının duygusal boyutları gündeme gelebilir. Bugün, kendi değerlerimize uygun hareket etmek isteyeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Sanatçılar ve dansçılar için oldukça güzel bir gün olacak.
Bugün doğanlar; kişisel yapılarını ortaya koyacak işlerden hoşlanırlar. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Büyük bir inandırma yeteneğine sahiptirler. Şefkatli, sevecen, hoşgörülü, kibar ve sevgi doludurlar. Kimseyi incitmek istemedikleri için, herkes tarafından çok kolay kırılabilirler. Seçim yaparken çok zorlanırlar. Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Aile bağları güçlüdür. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar.

KOÇ:
Sosyal ilişkilerinizde belli bir düzey ve kalite arayacaksınız. Bu dönemde karşılaştığınız kişiler size soğuk ve mesafeli gelecektir. Değerli dostlarla ve aşkla karşılaşma şansınız yüksek.
BOĞA:
Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınızın bu dönemde size aşık olma olasılığı çok yüksek. İş aktiviteleri beraberinde duygusal konuları da getirebilir.
İKİZLER:
İş hayatınızda dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi bileceksiniz. Yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler olacak.
YENGEÇ:
Bugünlerde gireceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız.
ASLAN:
Bugünlerde iş çevreniz genişleyerek, yoğunluğunuz hızlanacak. Gelirleriniz artarken, bu çabalarınız sizi yoracak. Ortaklıklar yaşamınızda yer alırken, ekip çalışmasına önem vereceksiniz.
BAŞAK:
Sosyal kariyerinizin iş durumunuzu etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Becerileriniz hareket kazanacak.
TERAZİ:
Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavilerinizi tamamlamalısınız.
AKREP:
Bugün, düşüncelerinizle başbaşa kalacak ve geçmişi düşüneceksiniz. Eski olayların artık sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuzun sizi olumlu etkileyeceği bir gerçek.
YAY:
Çekim gücünüz çok yüksek. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek. Bugünlerde seyahatlerin getirdiği avantajları iyi kullanmalısınız.
OĞLAK:
İş gücünüzün yüksek olduğu bir dönem. Sağlam ve kalıcı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizin olanakları sizi pozitif destekleyecek. Arkadaş çevrenizle iş ilişkilerinizi olumlu pozisyonlarla birleştireceksiniz.
KOVA:
Bugün, yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sizin sağlığınız da biraz hassas olacak. Duygusal motivasyonunuz sizin sağlığınızı artı ve eksi etkileyecektir.
BALIK:
Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve sabırla değerlendiriyorsunuz. Bu dönemde ilşkilerinize sukunetle yaklaşmalısınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA