• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostlarımızdan iyi haberler alacağız FİLİZ ÖZKOL

Dostlarımızdan iyi haberler alacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.09.2009, 00:00
Birçok aile içi sorunların ortaya çıkması ve çocuklarla ebeveynleri arasında gerginlikler söz konusu. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalıyız. Her türlü aktivitelerin belli bir düzen içinde yapılması ve şirketler arası yazışmaların güncellik kazanacağı bir gün. Yaşamda özlediğimiz fakat kaybettiğimiz değer yargılarımızla çelişkiler yaşayabiliriz. Birlikte çalıştığımız kişiler tarafından sorgulanmak istemiyor ve düşüncelerimizi kendimize saklamayı tercih ediyoruz. Nörotik rahatsızlıklar, melankolik olaylar, sosyal yaşantımızı etkileyen aşklar söz konusu. Eski dostlarımızdan beklediğimiz haberleri alacağız.
Bugün doğanlar; yaşama son derece bağlı olmalarına rağmen, ruhsal sağlıkları çok çabuk bozulur. Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler. Yüz mimikleri ve el becerileri kuvvetlidir. Kafaları çok işlek çalıştığı için, proje üretme konusunda son derece beceriklidirler. Çevresiyle iletişim kurabileceği meslekleri seçerler. Yorulma duyguları yoktur. Sürekli hareket halinde oldukları için, genelde ince bir bedene sahip olurlar. Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir. Özgürlüklerine fazla bağlı oldukları için, evliliklerinde problemler çıkar. Meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler.
KOÇ:
Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz ve uzak kaldığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya telefonla görüşebilirsiniz.
BOĞA:
İşinizde yüksek bir performans yakalamak için, engeller karşısında olumsuz bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü karşı tarafa hissettirme konusunda bugün baskıcı davranacaksınız.
İKİZLER:
Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanın.
YENGEÇ:
Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemediğiniz için, olaylar hakkında yorum yapmaktan çekiniyorsunuz.
ASLAN:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızla değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.
BAŞAK:
Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetlerde boy göstereceğiniz bir gün. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz.
TERAZİ:
Sevdiğiniz kişi ile beraberken, harcamalarınızı pek denetlemek istemediğiniz için, daha sonra, bütçenizle ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bugün, olumlu duygular içindesiniz.
AKREP:
Duygusal yaşantınızla ilgili pozitif canlanmalar söz konusu. Partnerinizin de, sizinle aynı düşünceler içinde olacağı bir gün. Renkli ve sosyal bir yaşamın içinde olmak size iyi geliyor.
YAY:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün.
OĞLAK:
Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir. Fakat, iş yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün.
KOVA:
İdeallerinizin sınırı yok. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Yaşantınıza daha fazla aksiyon kazandırmak istiyorsunuz.
BALIK:
Bugün, duygusal konularda isteklerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA