• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sanatsal olaylar gündeme gelecek FİLİZ ÖZKOL

Sanatsal olaylar gündeme gelecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.05.2010, 00:00
Bugün, devletler arası politik ilişkiler basını meşgul edecek. Verilmiş sözler söz konusu. Entelektüel yönlerimiz ön plana çıkarken, sanatsal olaylar, konferanslar, paneller günlük yaşantımızı işgal edecek. Basın ve yayın kuruluşları için olumlu bir gün. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir. Ünlü ve topluma mal olmuş kişilerin sıra dışı olayları gündem kazanacak. Akademik çalışmalar yapan kişilerin yurt dışını kapsayan çalışmaları gündeme gelecek.
Bugün doğanlar; yaşam kalitelerini yüksek tutmaktan hoşlanırlar. Maddi konularda duygusal güvenleri çok önemlidir. Yeni fikirlere açık olmalarına karşın, geleneksel davranmaktan da hoşlanırlar. Uzak yollarla ilgili ütopik hayalleri vardır. Kendilerine her konuda güvenirler. Karşıt fikirlere saygılıdırlar. Çok kolay kırılabilirler. Çevrelerinde uyum onlar için çok önemlidir. Her konuda bilgi sahibi olmayı severler. Sanatsal olaylarda oldukça başarılı performans sergilerler. İletişim kurma sanatını çok iyi bildikleri için, insan ilişkilerinde çok başarılıdırlar.

KOÇ:
Sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.
BOĞA:
Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor, hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle müthiş bir denge kurmuşsunuz.
İKİZLER:
Her olayın arkasında farklı bir neden aramak sizi yoruyor. Koşulların size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler yaşamanız söz konusu olacak.
YENGEÇ:
Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Mars burcunuzda geri gidiyor. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız.
ASLAN:
Çevrenizle işbirliği içinde olacağınız bir gün. Günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalacaksınız. Harekete geçmeyi planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.
BAŞAK:
Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz.
TERAZİ:
Gücünüzü kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Başarılı işler yaptığınız zaman, kendinizi özel hissediyorsunuz. Bu da motivasyon gücünüzü artıyor. Bugün sıradışı bir ilişki içinde olabilirsiniz.
AKREP:
Ailenizin güvenliği sizin için önemli. Bugün, onları koruma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte vakit geçirmek için birçok nedeniniz var. Çocuklarınızla paylaşacağınız aktiviteler söz konusu olacak.
YAY:
Kardeşlerinizle duygusal bağlarınız gündeme gelecek. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıklarının, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, uzlaştırıcı olmalısınız.
OĞLAK:
Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.
KOVA:
Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Aykırı davranışları olan kişileri tenkit etmenin bir anlamı olmadığını bilmeli ve fikir vermek dışında olaylara fazla karışmamalısınız.
BALIK:
Duygusal günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kendinizi ispat etmek için herhangi bir olaya ihtiyacınız yok aslında. Yine de içiniz rahat değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA