• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Paylaşım ve romantizm dolu özel bir gün FİLİZ ÖZKOL

Paylaşım ve romantizm dolu özel bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.07.2010, 00:00
Bugün gökyüzünün bize sunduğu avantajlarla, özel yönlerimizi ortaya çıkarmalıyız. Yaratıcı yönlerimizi ve yeteneklerimizi paylaşım içinde karşı tarafa sunarken, kendimizi çok daha özgür ve romantik hissedeceğiz. Birçok dostumuzu ziyarete gideceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirleri bize ilginç gelecek. Konferanslar ve panellerin önem kazanacağı bir gün. Romantik ilişkilerde gelecekle ilgili planlar yapılabilir. Alınganlıkların arttığı bir gün. Olaylar abartılabilir.
Bugün doğanlar; son derece etkileyici bir kişiliğe sahiptirler. Sevimli ve çekici mizaçları sayesinde yaşam boyu birçok değerli dosta sahip olurlar. Hayatı keyifle yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler. Çevrelerinin güzel ve huzurlu olması için kendilerini adayan insanlardır. Zeki ve sevecen insanlardır. Sanata, tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı, lüksü ve rahatlarını çok severler. Ebeveynlerinin, hayatlarında önemli rolü vardır. Ev ve bahçe işlerinde huzur bulurlar.
KOÇ:
Bugün bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir. Bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz.
BOĞA:
Kariyerinizle ilgili gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecek. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında şanslısınız.
İKİZLER:
İçgüdülerinizin siz sağlayacağı avantajlar sayesinde, başarıyı kısa sürede tadarak önemli yollar katedeceksiniz. Akıllı ve pratik olduğunuz için, başarıya herkesten daha kolay erişiyorsunuz.
YENGEÇ:
Bucunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Bulunduğunuz ortamda canınız sıkılabilir fakat inatla şartlarla savaşacak yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız.
ASLAN:
Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji düşünmeli ve hızlı karar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda atılım yapabilirsiniz. Maddesel konulara bağlı özel durumlar söz konusu olabilir.
BAŞAK:
Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz.
TERAZİ:
Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacak, fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.
AKREP:
Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmak sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de ihmal etmemeniz gerekiyor.
YAY:
Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işiniz, akşama doğru hız kazanacak.
OĞLAK:
Çalışma alanınızda konumunuzu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli yapıyor.
KOVA:
Sabah saatlerinde Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Birçok davet alacak ve eğlence ortamlarında bulunacaksınız.
BALIK:
Enerjik yapınızın bir düzene ihtiyacı var. Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmayın.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA