• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Koç’lar bugün duygusal davranarak şaşırtabilir FİLİZ ÖZKOL

Koç'lar bugün duygusal davranarak şaşırtabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Uzun süredir görmediğimiz dostlarımız bizi arayabilir. Bazılarımız heyecanlarımıza kapılabiliriz. Disiplin duygumuzu zorlayacak olaylarla karşılaşabilir, alışkanlıklarımızla yenilikler arasında kalabiliriz. Meraklı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Uzun süredir yapmak isteyip de yapamadığımız işleri başlatabiliriz. Cesaretimiz ön plana çıkacak. İnatçı ve kuruntulu yönlerimizin bize sağlayacağı avantajları kullanacağız. Kariyer ve popülerlik konusunda önemli adımlar atacağız. Çocuklarla ilgili aktivitelere katılabiliriz. Duygusal konularda yenilikler bizi bekliyor. Bazılarımız beklenmeyen karşılaşmalar yaşayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Bilgi paylaşımlarının önemli olduğunu bildikleri içinde, verimli ve kaliteli kişilerle olan bağlantıları çok önem taşır. Kararlı ve azimli yönleri yüzünden ulaşılmaz konuları bile kolay bir şekilde çözümleyebilirler. Bellekleri kuvvetlidir. Akıllı ve mantıklı kişilerdir. Yaşama çok farklı bakarlar.. Seçici ve ayrıştırıcıdırlar. Mücadele güçleri çok yüksektir. Özgürlük duygularını sanatsal çalışmalarla bağdaştırmasını iyi bilirler. Yenilikler hevesli fakat, temkinli yaklaşırlar. Hataları karşısında kendilerini toparlamasını iyi bilirler. Gerilimli yönlerini baskı altında tuttukları zaman, fiziksel rahatsızlıklara yakalanırlar.

KOÇ:
Bugün ilişkilerinizde duygusal davranarak herkesi şaşırtabilirsiniz. Oysa sert havanızın altında yumuşak bir kalbiniz olduğunu göstermenin tam zamanı. Bazıları sizi yanlış tanıyor, siz de biliyorsunuz.
BOĞA:
Yatırımcı yönünüz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizde yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor.
İKİZLER:
Mükemmel sezgileriniz sayesinde kolayca sorunların üstesinden geliyorsunuz. Bugün yaşadığınız mekanla ilgili değişime ihtiyacınız var fakat, bu değişimi bütçenizi zorlamadan yapmaya çalışmalısınız.
YENGEÇ:
Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı yaklaşımınız sizi farklı kılıyor. Balık'ta ilerleyen Jüpiter'in verdiği şanstan yararlanmalısınız.
ASLAN:
Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayların akışını ona bırakmalısınız.
BAŞAK:
Gezegeniniz Merkür'ün geri hareketine rağmen, kendinizi ifade etmek için her türlü fırsat size sunuluyor. Düşündüğünüz oluşum için her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.
TERAZİ:
Bugün çevrenizle güçlü işbirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda, maddi beklentilerin de önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz.
AKREP:
Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinize çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya yaklaşıyorsunuz. Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, özgüveniniz artıyor.
YAY:
Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir araya gelerek önemli konuları konuşacaksınız.
OĞLAK:
Venüs'ten olumlu etki alıyorsunuz. Sınırsız özgürlüğün size zarar verebileceğini düşünerek, seçimlerinizi dikkatli yapmalısınız. Bugün birçok çalışmanızla ilgilenecek, atılımlarınızı gerçekleştireceksiniz.
KOVA:
Duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Yalnızlık duygusunun yakışmadığı ender kişilerden birisiniz. Kendinizi ifade etme konusunda, yakın dostlarınızdan gelecek desteğe ihtiyacınız var.
BALIK:
Ay burcunuzda ilerlerken hatalar yapmanıza yol açabilir. Partnerinizle aranızda gerilim oluşmasını istemiyorsanız, olayların altında farklı nedenler aramamalısınız. Disiplininiz artıyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA