• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Koç’lar bugün söz vermekten kaçınmalı FİLİZ ÖZKOL

Koç'lar bugün söz vermekten kaçınmalı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Huzursuzluğumuzu yenmeliyiz. Bugün düşüncelerimizde ısrarcı olacağız. Parasal değerlerimiz ön plana çıkıyor. Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa, bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz. Doğal asaletimizi çevremize hissettirebileceğimiz bir gün. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacağız. Çabalarımızın karşılığını bekleyeceğiz. Olaylara belli bir mantıkla yaklaşıyor ve her şeyi incelemek istiyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Seçici kimlikleri onları farklı bir kişi haline getirir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Sistemli yapıları ve güvenli kişilikleri, iş yaşantılarına başarı getirir. Pratik bir zekaları vardır. Araştırmacı yönleri güçlüdür. Akademik kariyere uygun çalışmalarda yüksek performans sergilerler. Amaçlarına uygun yaşamaktan hoşlanırlar. Yaşam kaliteleri yüksektir. Özel yaşantıları karışık olur. Sezgileri çok güçlüdür. Bilgelik yönleri gelişmiştir. Gelecek kaygıları olmadığı için, yaptıkları işten zevk almasını bilirler. Yüksek eğitim ve akademik kariyer yapmaya elverişlidirler. Daima kendileri haklı çıkaracak bir amaçları vardır.

KOÇ:
İş çevrenizle yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermemelisiniz.
BOĞA:
Maddeyi seviyor ve zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacaksınız. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için daha fazla beklemeyin.
İKİZLER:
Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. Tatminkar sonuçlar elde edeceksiniz.
YENGEÇ:
İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, farklı duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Oysa, bugün kafanızdan birçok çılgınlık geçiyor. Kalbi dolu olan Yengeçler, bugün partnerlerini şaşırtacaklar.
ASLAN:
Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Maddi konularda önemli gelişmeler kat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız.
BAŞAK:
İlişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Ön plana çıkma konusunda fırsatlar yakalayacaksınız.
TERAZİ:
Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız, çevrenizi çok olumlu etkiliyor. Yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularda yeni fikirlere açık olacaksınız.
AKREP:
İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı tutum izliyorsunuz. Bugün, karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, romantik ilişkileriniz olumlu etkileyecek. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.
YAY:
Duygusal ilişkilerinizde derin düşündüğünüz için olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz.
OĞLAK:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, hızlı düşünecek ve düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken olumlu düşünceler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınızı kullanmak konusunda zorluk çekmiyorsunuz.
KOVA:
Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlüğünüze düşkün olsanız da ait olma isteği içindesiniz.
BALIK:
Yaşamı doğal akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluklar yaşamanıza neden oluyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA