• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Balık’lar, yaptıkları işlerle mutlu olacak FİLİZ ÖZKOL

Balık'lar, yaptıkları işlerle mutlu olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün duygularımızda karamsarlık söz konusu olabilir. Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arayacağız. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Dostlarımızla ve akrabalarımızla bir araya gelerek, geçmişle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bugün, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Birçok ailede çocuklarla ebeveynleri arasında gerginlikler söz konusu olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Zihinsel başarıları çok yüksektir. Araştırmaya heveslidirler. Dostluk duyguları çok gelişmiştir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Kendilerini faklı hissettirecek ilişkilerin hayalini kurarlar. Çoğu kez şanslarını kendileri yaratan cesur kişilerdir. Yaşamla dalga geçmesini iyi bilen ve yaşama komik bakan insanlardır. Yaşamı hep uç noktalardan sorgularlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür.

KOÇ:
Eşinizle bağlarınız güçlenecek ve aranızdaki sorunları kolay atlatabilecek bilince varacaksınız. Sindirim sisteminizde problem çıkmasını istemiyorsanız, beslenmenize dikkat edin.
BOĞA:
Yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı hedeflerinizde sapmalar görülebilir. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklı bir renk var. Bulunduğunuz ortamda değişik düşüncelerinizle dikkat çekeceksiniz.
İKİZLER:
Bugün sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olmalısınız. Bekarlar gidecekleri partilerde etraflarını iyice izlesin. Çünkü sosyal hayatları sayesinde, birçok aşk fırsatları kapılarını çalacak.
YENGEÇ:
Bugün çok hassasınız. Alınganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk, zorluklara hedef olacak. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Kişiliğinizinden ödün vermezseniz kazanacaksınız.
ASLAN:
Aşk enerjiniz yükseliyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı yüksek olanakların fırsatını kolluyorsunuz.
BAŞAK:
Çevrenizdeki kişileri doğru şekilde etkileyecek, karizmatik olmanın keyfini çıkaracaksınız. Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz. Çevrenizde de bu konuda size yardım edecek arkadaşlarınız olacak.
TERAZİ:
Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.
AKREP:
İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle iş birliği yapmalısınız.
YAY:
Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız.
OĞLAK:
Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmeli, tartışmalardan uzak kalmalısınız.
KOVA:
Bugün, güzel konuşmalarınızla dikkat çekecek, seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyeceksiniz. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin yükselmesine neden olacak.
BALIK:
Yaptığınız işlerden kişisel huzur ve tatmin duyabileceğiniz bir gün. Özgüveninizi yansıtabileceğiniz işler yapacaksınız. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA