• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Terazi’ler için kariyer zamanı FİLİZ ÖZKOL

Terazi'ler için kariyer zamanı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.12.2010, 00:00
BUGÜN DOĞANLAR:
Entelektüel ve bohem kişilikleri ile çevrelerinde dikkat çekerler. Güvenli ilişkileri tercih ederler. Özgürlük duyguları içinde hareket ettikleri zaman kendilerini daha rahat hissederler. Baskıya gelemezler. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerle akıl birliği içinde olmaya dikkat ederler. Mantıklarına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. Seyahat etmekten ve yeni insanlar tanımaktan büyük keyif alırlar. Sanatçı yönleri ve entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür. Yeniliklerden hoşlanırlar. Aşka aşık kişilerdir.

GÜNÜN YORUMU:
Bugün güçlü ve egemen bir ruh hali içindeyiz. İsteklerimizi yaşama geçirme konusunda ısrarcı davranacağız. Kişisel zevklerimiz ön planda olacak. Özellikle çocuklarımızın sorunları günümüzü meşgul edecek. Bazılarımız, iş yaşantılarını gözden geçirecek. Arkadaşlarımızla ortak çalışmalar içinde olmak isteyeceğiz. Güven duygusunu bize hissettirecek arkadaş çevremizi etrafımızda görmek isteyebiliriz. Aşk konusunda çevremize kayıtsız kalamayacağımız bir gün. Yeteneklerimiz konusunda kendimize şans vermeliyiz. Gezi programları gündeme gelecek.

KOÇ:
Bugün ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak. İstekleriniz konusunda mücadele içinde olacaksınız. Karşınıza birçok rakibiniz çıkabilir, partnerinizle kıskançlık kavgaları yapabilirsiniz.
BOĞA:
Sosyal ilşkilerinizi nasıl kullanacağınızı artık biliyorsunuz. Özellikle kendi sisteminizin dışına çıkmak istemiyor ve titiz yaklaşımla ilişkilerinizi gözlemliyorsunuz. Paraya ilginiz artacak.
İKİZLER:
Bu dönem başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacak. İleride birçok gelişmenin başlangıcı bugünlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecektir. Yanılgılar söz konusu olabilir.
YENGEÇ:
Bu dönem tutkularınızı ve fikirlerinizi yaşama geçirmek için her olanağa sahip olacaksınız. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını bulacaksınız. Yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız.
ASLAN:
Bugün sağduyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Yaşantınızla ilgili oldukça sağlam kararlar alacaksınız.
BAŞAK:
Yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz.
TERAZİ:
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir dönemdesiniz. Güçlü ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız.
AKREP:
Sizi duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentileriniz de bir hayli derin.Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz.
YAY:
Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerle aranızda olumlu gelişmeler olacak. Yakın dostlarınızla duygusal bağlarınız güçlenecek. Çevrenizde arkadaşlıkların aşka dönüşmesi söz konusu.
OĞLAK:
Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Kariyerinizle ilgili çok güzel bir fırsat karşınıza açıkacak.
KOVA:
Siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Bugün yaşadığınız ilginçliklerin arkası kesilmeyecek. Maneviyatınız güçlenecek.
BALIK:
Duygusal enerjiniz yükselecek. Bugün, eşiniz veya sevgilinizle uzlaşmanız gereken çok konu olacak. Sakin olmalı ve tartışmalarda sözlerinizi özenle seçmelisiniz. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA