• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Balık’lar ailelerinden yardım isteyebilir FİLİZ ÖZKOL

Balık'lar ailelerinden yardım isteyebilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün hırslarımız ön plana çıkacak. Kişisel düşüncelerin önem kazanması ile sosyal yaşantımızda kargaşalar oluşabilir. Herkesin kendi düşüncelerini savunduğu bir ortam meydana gelecek. Ailesel problemlerin gündem kazanacağı bir gün. Tutucu davranışların göz dolduracağı bugünde, toplumsal ahlak ve namus sorunlarını irdeleyeceğiz. Değer yargılarımız sorgulanacak. Yaşam kalitemizi artırma çabası içinde hareket edeceğiz. Toprak ve tarım konularını içeren ziraat olayları gündem kazanacak. Bankacılık ve kamu çalışanlarının maddesel istekleri gündemi meşgul eden konular arasında yer alacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Genelde pek çok işi, perde arkasından yönetirler. Gizliliğe eğilimidirler. Bilinçaltları sürekli onları rahatsız eder. Yaşamda birçok düşmanları olacaktır. Maddi konularda güven duygusuna çok fazla önem verdikleri için, paralarını biriktirmekten hoşlanırlar. Kolay kolay sinirlenmezler. Sakin yapılarını bozacak ve onları çilden çıkaracak durumların çok sıradışı olması gerekir. Gerçekten kızdıkları zamanlarda da son derece kaprisli olurlar ve sakinleşmeleri zaman alır. Araştırmacı yönlerini ortaya çıkaran çalışmalardan hoşlanırlar. Evlilik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Çocukluk yaşlarından itibaren görevlerinin altında ezilmiş olabilirler. Anılarının önemi çok büyük olduğu için, evlerinde her türlü eşyanın bir hikayesi vardır. Yalan söylenmesinden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar.

KOÇ:
Ay'ın konumu, duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalar getirecek. Partnerinizin düşüncelerinden emin olmadan, duygularınızı açıklamak istemeyebilirsiniz. Sizin mantıklı yönünüzü anlaması mümkün olmayabilir.
BOĞA:
Hiç kimseden çekinecek bir şeyiniz yok. Ani değişimlere hazır olun. Merkür Balık burcunda ve zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve birçok yeni işlerin altına imza atacaksınız.
İKİZLER:
Maddi konularda yoğun mücadele, sevmediğiniz konular arasında olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkenizi açığa çıkarabilirsiniz.
YENGEÇ:
Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Kısa süren yolculuklar gündeminizi kapsayacaktır.
ASLAN:
Yalnız çalıştığınızda daha başarılı oluyorsunuz. Aşırı endişeli tavırlar içinde olduğunuzda ise çalışmalarınızda yavaşlama söz konusu oluyor. Akşam saatlerinde çekimser bir tavır takınabilirsiniz.
BAŞAK:
Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi hiç de şaşırtmıyor.
TERAZİ:
Bugün, ailenizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Onlarla duygu paylaşımı içinde olmanız, ortak birçok aktiviteleri de gündeme getirecektir. İstediğiniz eşyaları satın almak için uygun bir gün.
AKREP:
Öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemelisiniz. Olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemelisiniz.
YAY:
Partnerinizin düşüncelerini merak edebilirsiniz. Fakat bu konuda asla sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, çalışma yaşantınızda daha özgürce davranacak ve kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz.
OĞLAK:
İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Mars İkizler burcunda ilerlerken, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor.
KOVA:
Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünüp, olayları kısa sürede toparlamak. Kazançlarınız için şartları yeniden koordine edebilirsiniz.
BALIK:
Kafanızın karışmasına neden olan, giderek anafor haline gelen ve istemediğiniz halde içine çekildiğiniz konuda ailenizden destek alın. Böyle durumları acizlik olarak algılayıp, gurur meselesi yapmayın.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA