• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Geleceğe yönelik kararlar alınacak FİLİZ ÖZKOL

Geleceğe yönelik kararlar alınacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.04.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Toplumsal hırslarımız ön plana çıkacak. Maddesel konularda iş birliği içinde olduğumuz kişilerin olumsuz davranışları ile karşılaşabiliriz. Bilinçaltı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Kibar ve sempatik tavırları onları sosyal yaşantılarında aktif ve sevilen bir kişi yapar. Güzel giysiler ve pahalı ilişkilerden hoşlanırlar. Duyarlı yapılarından dolayı, sabır ve anlayış konusunda iniş ve çıkışlar yaşarlar. Fiziksel arzuları çok yoğundur. Bazen dar düşünceli oldukları ve sabit düşündükleri için zaman kaybı yaşarlar. Bu yüzden de önüne gelen fırsatları kaçırırlar. Dostlarına çok bağlıdırlar. Anlamlı ve yaşamı kuvvetli bir şekilde kavrayan kişilerden hoşlanırlar. Başkalarına ters gelen şeyler, onlar için son derece doğaldır. İşlerine karışılmasından hoşlanmadıkları için, yaratıcılıkları tek başına kaldıkları zaman ortaya çıkar. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı, lüksü ve rahatlarını çok severler. Sorumluluk duyguları çok gelişmiş olduğu için, çevrelerinin güvenlerini kazanmışlardır. Ev ve bahçe işlerinde huzur bulurlar. Enerjilerinin büyük kısmını evlerini en güzel şekilde düzenlemek için kullanırlar.

KOÇ:
İçsel çatışmaların yoğun olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Değişim içindesiniz fakat, çevrenize bazı şeyleri anlatmanız çok zor. Cinsel cazibeniz yüksek.
BOĞA:
Duygularınızı belli bir mantığa oturtarak ilerlemek zorundasınız. Alınganlık yapmanın zamanı değil. Her olayı uzun uzun inceleyerek vakit kaybettiğinizin farkında değilsiniz. Olağanüstü şeyler yaşayabilirsiniz.
İKİZLER:
Aynı anda birçok şeyi düşünmek bazen kafanızın karışmasına neden olsa bile, çabuk toparlanıyor ve organizasyon işlerinizin dengesini kurabiliyorsunuz. Bugün iyi bir planlamaya ihtiyacınız var.
YENGEÇ:
Ay, burcunuzda ilerlerken, romantik yönlerinizi ortaya çıkarıyor ve duygusal ilişkilerinizde beklentilerinizi arttırıyor. Doğal olan her şey ilginizi çekiyor ve mantığınız sizi önemli bir kişi haline getiriyor.
ASLAN:
Düşündüğünüz hiçbir şey, anında olmadığı için gereksiz bir telaşın içindesiniz. Ay, kariyer evinizi etkiliyor. İş hayatınızda bugün, duygusal davranarak, zaman kaybedebilirsiniz.
BAŞAK:
Yollarla ilgili düşüncelerinizde takılmanız hiç de hoş değil. Özel hayatınızla ilgili toparlamanız gereken çok şey var. Siz doğal olursanız, her şey kısa sürede istediğiniz noktaya gelecektir.
TERAZİ:
Derin düşünmeniz gereken konular yüzünden kafanız çok karışık. İlişkilerinizde vakit harcıyor fakat bir türlü karşılığınız alamıyor olmanız, sizi sinirli ve agresif yapabilir.
AKREP:
Bugün ilişkiler konusunda oldukça sabırlı davranmalısınız. Duygusal konularınızın irdelemeniz gereken özel bir gün, Uzun düşünmeli ve kararlarınızı mantıklı vermelisiniz.
YAY:
Çevrenize iyimserlikle yaklaşmanız, güzel. Anlaşılmama probleminiz var. Nedense, siz doğruları konuşsanız bile, çevreniz sizi anlamakta zorlanıyorlar. Doğrularınızdan taviz vermeyin.
OĞLAK:
Bulunduğunuz alanlarda farklı ve mantıklı düşüncelerinizle, dikkat çekiyorsunuz. Her zaman, fikrinize başvurulan siz, nedense, bugün duygusal kararlar vermek zorunda kalacaksınız.
KOVA:
Özgürce düşünmek siz çok şey kaybettirebilir. Çevrenizle iyi iletişim içinde olmalısınız. Fakat bazen istemeden yaptığınız küçük hatalar başınızın ağrımasına neden olabiliyor. Bugün mümkünse konuşmamalısınız.
BALIK:
Çevrenizle iletişiminizi mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün içindesiniz. Her şeyin altında bir anlam aradığınız müddetçe, karamsarlıktan kurtulmanız mümkün değil.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA