• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İletişim konusunda bir gergin gün yaşanabilir FİLİZ ÖZKOL

İletişim konusunda bir gergin gün yaşanabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Evimizi yeniden dekor etmek isteyeceğiz. Parasal sıkıntıları olanlar ise eşyaların yerlerini değiştirmekle yetinebilirler. Sinema ve müzik konuları gündem kazanacak. Bu tür yerlere gitmek isterken bazılarımız müzik arşivimizi genişletmek isteyeceğiz. Çok istediğimiz yeni bir albüm alabiliriz. Kafamızda binbir çeşit düşünce oluşacak. Sandık ve sepetlerimizi karıştıracak eski eşyalarımızdan kullanmayacaklarımızı arıtacağız. Gardrobumuzu yenilemek isterken, paylaşım duygularımız da ortaya çıkacak. İçsel sevincimizi dışarıya yansıtmak için güven veren dostlarımızı arıyoruz. İletişim konusunda hızlı görüşmelerin gündem kazanacağı bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR
Bakışlar ve hareketler son derece etkilidir. Sözcükleri çok iyi kullandıkları için çevrelerinde daima onları dinleyen bir kalabalık vardır. Sevdikleri ve sahip oldukları kişilerin her tülü sorunları ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Meslekleri ne olursa olsun, her zaman bulunduğu şartları sevdikleriyle paylaşırlar. Aşk her zaman onlar için farklı bir değerdir. Değişimden hoşlandıkları için yeni başlangıçlar yaparlarken, son derece heyecanlı ve coşkuludurlar. Fakat bir süre sonra çevresel şartlardan sıkılmaya başlarlar. Yeni maceralar peşinde koşarlar ve yeni bir değişim sürecine girerler. Güzel konuşma kabiliyetleri vardır.

KOÇ
Bugün çok meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Aklınıza güvenebileceğiniz bir gün içindesiniz.
BOĞA
Maddi konularda adımlarınızı dikkatli atmak zorundasınız. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz. Birçok zincirleme kazanç kapılarınız, gündemde olacak.
İKİZLER
Çalıştığınız kişilerle ve kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Belli kalıpların kişisi değilsiniz ve yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz.
YENGEÇ
Duygusal düşüncelerden size bir artı gelmeyeceğini bildiğiniz halde çevrenizdeki kişilerin yanlış hareketlerine takılmadan edemiyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.
ASLAN
Korkusuz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Çevrenizdeki kişilerin zorlandığı konuları siz kolaylıkla ele alıyorsunuz. Onlara cesaret veriyorsunuz. Çalışma hayatınızda korkular yaşıyorsunuz.
BAŞAK
Yakın ilişkilerinizde temkinli olmakta yarar var. Size anlamsız gelen olaylar onların yanlış düşünmelerine neden olabilir. Kuşkucu davranışların farklı yararını olumlu göreceksiniz.
TERAZİ
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, Plüton Oğlak'ta geri hareketini yapıyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bugün bahar yorgunluğuna dikkat edin.
AKREP
Bugün duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız., İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz. Savunduğunuz konulardan taviz vermiyorsunuz.
YAY
Bugün çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçinize dönük davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz.
OĞLAK
İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına organizasyonlar yapıyorsunuz. Kuralları ve kuralcılığı hiç sevmiyorsunuz.
KOVA
Ay Koç'ta ilerliyor. İlişkiler konusunda siz destek verecek kişilerle görüşeceksiniz. Bugün değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yaşama geçirmek için alt yapınız var.
BALIK
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Yeni mutluluklar sizi bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA