• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kişisel isteklerde ısrarcı olacaksınız FİLİZ ÖZKOL

Kişisel isteklerde ısrarcı olacaksınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Doğal asaletimizi çevremize hissettirebileceğimiz bir gün. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacağız. Kişisel isteklerimizde ısrarcı olacağız. Lüks ve kalite ilgimi çekecek. Bulunduğumuz topluluklarda güzel ve etkileyici konuşmalarımızla dikkatleri üzerimize çekeceğimiz bir gün. Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Kincilik ve eski olaylara odaklaşmak yerine, karşımıza çıkan yeni fırsatlara imkan tanımalı ve yolumuzu açmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR
Gözü pek ve hayal gücü yüksek kişilerdir. Yaşamdan zevk almasını bilirler. Kendi istekleri doğrultusunda yaşamaktan hoşlanırlar. Maddi konularda istediklerine kavuşuncaya kadar çalışmaktan kaçınmazlar. İlerleme savaşı içinde oldukları için, aradıkları başarıyı daima elde edeceklerdir. Savurgan bir mizaçları vardır. Güzel giysiler ve pahalı ilişkilerden hoşlanırlar. Derin bir anlayış ve hayatı sorgulayan bir yapıya sahiptirler. Çevresel olaylarında sistemli dostlukları vardır. Değişik mekanlardan hoşlandıkları için, bulundukları yerlerde iki mekana sahiptirler.. Keskin ve kavrayıcı bir zekaya sahiptirler. İnce espri güçleri, olaylara ciddi fakat mizahi bir tarzda bakmalarını sağlar. Kolay ikna olan kişiler değildirler.

KOÇ
Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.
BOĞA
Cinsel dürtülere neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Fakat yine de tedbiri elden bırakmayın.
İKİZLER
Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız.Bu günlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek.
YENGEÇ:
İş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak etkileyici olmak istiyorsunuz. Ayrıca bugün ortaklarınızla gizli görüşmeler içinde olacaksınız. Çünkü sır saklamakta üstünüze yok.
ASLAN:
Sosyal yaşamınızda romantik olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
BAŞAK
İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız.
TERAZİ
Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Bazılarınız kardeşlerinize borç para vereceksiniz.
AKREP
Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. Satılmayan bir ortak aile evi veya mülkü varsa karlı bir kazançla satabilirsiniz.
YAY
Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile;sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız.
OĞLAK
Sizin en büyük enerjiniz hayata hırslı ve adayarak bakmanız. Siz harekete geçmeden önce sıkı düşünür ve hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız daha da hız kazanabilir.
KOVA
Başkalarının davranışlarıyla sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Fakat olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz.
BALIK
Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda.. İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA