• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sosyal hayatımız hareket kazanacak FİLİZ ÖZKOL

Sosyal hayatımız hareket kazanacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Sosyal ilişkilerin canlanacağı bir gün. İkili ilişkilerimizi, duygusal anlamda sorgulayacağımız bir gün yaşayacağız. Çalışma yaşantımızda irdelememiz gereken birçok konu var. Bazılarının çözümünü araştırarak bulacağız. Ailevi konularda, geçmişe dayanan problemlerin yeniden güncellik kazanması söz konusu olabilir. İnatçılıkla seyreden bağnaz hareketlerden uzak durmalıyız. Arkadaşlık ilişkilerimizde organizasyon çalışmalarının güncellik kazanması, sosyal yaşantımızı hareketlendirecek.

BUGÜN DOĞANLAR

Neşeli ve iyilik yapmayı seven kişilerdir. Yaşamla barışıktırlar. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Çekici ve ilginç kişilerdir. Pratik ve sıra dışı bir yapıları vardır. Ele aldıkları konularda, başarısızlığa tahammülleri yoktur. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Sahiplenme duyguları yoğun olmasına karşın, paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Ailelerine ve sevdiklerine düşkün olan bu kişiler, yakınlarının her türlü sorunu ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları, onları herkesten farklı kılar.

KOÇ:
Girişimciliğiniz ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Uzun zamandır merak ettiğiniz konularda çaba göstermeniz başarınızı artırıyor.
BOĞA:
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün. Kazançlarınızda istediğiniz şartları, özel çabalarınız sayesinde oluşturacaksınız.
İKİZLER:
Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecek. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz.
YENGEÇ:
Sizi koşullandıran etkenlerin dışına taşarak ve inisiyatifinizi vurgulayarak mutlu olacaksınız. İletişim konusunda hızlı hareket etmeniz, gününüzü iyi kurgulamamıza neden olacak.
ASLAN:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kafanız karışabilir. Gerçekler ve hayaller arasında köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.
BAŞAK:
Venüs'ten olumlu destek alıyorsunuz. Yıldızınız parlıyor. Bu durum sizi daha da enerjik yapıyor. Potansiyeliniz yüksek ve çevrenizdekileri olumlu etkiliyorsunuz. Girişimciliğiniz ön plana çıkıyor.
TERAZİ:
Yaratıcılığınız mükemmel olmasına rağmen, aceleci davranarak hatalar yapmanız mümkün. Bugün olmanız gereken noktalardasınız ve şekil değiştirme konusunda acele etmemeli, sabırlı olmayı başarmalısınız.
AKREP:
Güneş sayesinde enerjiniz ve düşünme gücünüz artıyor. Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınız güçlenecek. Orijinal fikirlere açıksınız. Sezgileriniz güçleniyor.
YAY:
Sürekli bir değişim içindesiniz ve ani tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kariyer evinizde ilerleyen Venüs, sizi destekliyor. Yeni başlangıçlar içim karşınıza fırsatlar çıkacak.
OĞLAK:
Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Koşulları zorlamalısınız.
KOVA:
Birçok aktivite sizi bekliyor. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Ay'dan olumlu destek alıyorsunuz. Potansiyelinizi artırma yoluna gidebilirsiniz.
BALIK:
Sabit düşüncelerin size yarar sağlamadığını görerek, potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Arkadaşlıklarınızda yargılayıcı olmamalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA