• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Seyahat planları için uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Seyahat planları için uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Maddi konularla ilgili çeşitlilikler göz dolduracak. Bize kazanç sağlayacak birçok değişik konuya ilgi duyabiliriz. Hobilerimizi ve el becerilerimizi sergileyeceğimiz fırsatlar söz konusu olacak. Aşkta kişisel özgürlüğümüzü sorgulayacağız. Meraklı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Uzun süredir yapmak isteyip, bir türlü yaşama geçiremediğimiz, cesaretimizin ön plana çıkacağı kişisel olaylarımız gündeme gelecek. Yabancı dil kurslarına gidebilir, spor aktivitelerine katılabiliriz. Seyahat planlarımız varsa, gerçekleştirebiliriz. Pratik ve çözümleyici yönlerimiz ortaya çıkacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Çevrelerine hizmet etmek, onlarda misyon haline gelmiştir. Etrafları tarafından ilginç kişiler olarak tanımlanırlar. Bilime ve gizli olaylara ilgi duyarlar. Akılcı ve mantıklı oldukları için, ikna edilmesi zor kişilerdir. Mükemmel bir öğretmendirler. Ayrıntılar ve detaylar yaşamlarında büyük bir yer tutar. Araştırmayı çok sevdikleri için, mesleklerini, bu yönlerini ortaya koyacak alanlardan seçerler. Hafızaları çok güçlüdür. Birikimci zekaları sayesinde yaşamda çok başarılı olurlar. Titiz ve eleştirici yapıları küçük yaşlarda ortaya çıkar. Gizli ve zor konular ilgilerini çeker ve her konuda bilgi sahibi olmak isterler.

KOÇ:
Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin size ihtiyacı olacak. Tercih edilen biri olmak sizin için önemli. Ancak sinirli taraflarınız ortaya çıkması küçük tartışmaları da beraberinde getirebilir.
BOĞA:
Bugün enerjiniz yüksek ve bu yüzden her konuda acele karar vermek istiyorsunuz. Ay burcunuzda ilerliyor ve aşkta eğlenceli duygular önem kazanıyor. Kendinizi yenilemek isteyeceksiniz.
İKİZLER:
Ay bilinçaltınızı olumlu etkiliyor. Çalışma hayatınızda kendi doğrularınıza önem verdiğiniz için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsunuz. Düzeninizin bozulmasına izin vermemelisiniz.
YENGEÇ:
Ay'ın konumu, duygusal yaşantınıza coşku katıyor. Üstün enerjinizi görecek ve ilişkilerinize gereken değeri vereceksiniz. Duygu derinliğinizi mükemmel bir şekilde karşı tarafa sunabiliyorsunuz.
ASLAN:
Gelişen olaylara farklı bir şekilde yorum getireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size yaklaşımları kararlarınızı etkileyecek.
BAŞAK:
Bugün Ay'ın konumu, araştırmacı yönünüzü ortaya çıkarıyor. Bilgilerinizi genişletme konusunda çalışma yapacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, hızlı hareket edeceğiniz konuları gündeme getirecek.
TERAZİ:
Bugün kendinize zaman ayırmalı ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Yapacağınız çok iş var. Ailenizin isteklerini sezgisel olarak algılayabilmeniz, aranızdaki duygusal bağları güçlendiriyor.
AKREP:
Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal ilişkinizle ilgili sağlam değerler üzerinde duracaksınız. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmalarından vazgeçmeli ve fikirlerine saygı göstermelisiniz.
YAY:
Gücünüzün farkında oluşunuz yüzünden, karşı cins üzerinde baskıcı bir tutum izleyebilir ve hareketlerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. İlişkilerinizde gelişigüzel davranmaktan hoşlanmıyorsunuz.
OĞLAK:
Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün iş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Olayları abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyor.
KOVA:
Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişilerde kullanmalısınız. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz.
BALIK:
Çevresel koşullarınızda sizi alıngan yaptığı bir gerçek. Bugün beklentileriniz konusunda alınganlık yapmanız mümkün. Aklınızdan geçenleri herkesle paylaşmamalısınız. Yeni çözümler bulmanız gerekiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA