• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oldukça duygusal olacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Oldukça duygusal olacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, duygularımızı uç noktalarda yaşayacağız. Öfkemizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Birçoğumuzun nedensiz sıkıntıları olacak. Olaylara daha da duygusal ve sezgisel bakacağız. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz. Çok özel dostlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyabilir, birçoğumuz psikologların kapısını aşındırabiliriz. Bugün sivri davranışların bazı sorunlara neden olacağı bir gün. Toplumsal öfkelerimizi yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebiliriz. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündem kazanması eski hataların tekrarlanmaması şartıyla, daha da güzel olayları beraberinde getirecek. Şansımızın bize yardım edeceği bir gün

BUGÜN DOĞANLAR:
Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Az konuşurlar. Onlar için konuşmak, zamanı öldürmekten başka bir şey değildir. Aşk yaşamlarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar. Hep zor olanı sevdikleri için, imkansız olan şeyleri başarırlar. Doğuştan lider özellikleri taşırlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar.

KOÇ:
Aşk yaşantınızda uzun süredir beklediğiniz performansı yakalamanız mümkün. Bugün coşkulu davranışlar içinde olacak ve partnarinizin de bu durumdan olumlu etkilenmesine neden olacaksınız.
BOĞA:
Ay'ın konumu, öğle saatlerinden sonra kişisel düşüncelerinizi derinleştireceğinizi ve yorumlarınızı içinizden yapacağınızı gösteriyor. Dostlarınızın iş yaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz.
İKİZLER:
Yaşamınızı kolaylaştıracak planlar yapabilir veya dostlarınızla eski günleri hatırlatacak sohbetler yapabilirsiniz. Yorum getirmek istemediğiniz olayların araştırmasından kaçınmakla iyi ediyorsunuz.
YENGEÇ:
Bugün işleri olayları kısa sürede toparlayabileceksiniz. Eski arkadaşlarınızla buluşmak için karşınıza çıkacak bahaneler karşısında bocalamanız mümkün. Eski olaylara tekrar dönmek istemiyorsunuz.
ASLAN:
Yardım etme duygunuz her zamanki gibi yoğun ve çevrenizi kırmak istemediğiniz için, her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanmalar yaşayacaksınız.
BAŞAK:
Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. İçsel disiplininizin güçlü olduğu bir gün.
TERAZİ:
Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün belirsiz durumlardan kaçınmalı sınırlarınızı aşmalısınız. Sindirim sisteminiz hassaslaşabilir.
AKREP:
Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konular uğruna yaptığınız güç gösterileri sizi yoruyor. Çevre faktörleri sizi yanıltabilir.
YAY:
Güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, bugün dengelerinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız.
OĞLAK:
Kendinize güvenmek konusunda partnerinizden alacağınız destek, içsel dengelerinizi yeniden kurmanızı sağlayacak. İlişkinizde baskın taraf olma isteğiniz, küçük sürtüşmelere neden oluyor.
KOVA:
Oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmeli, amacınızı iyi belirlemelisiniz.
BALIK:
Düşüncelerinizin başkaları tarafından kabul görmeme olasılığını düşünemiyorsunuz bile. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Ancak yanlış anlaşılmalardan özellikle kaçınmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA