• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kararlarımızdan ödün vermek istemeyeceğiz FİLİZ ÖZKOL

Kararlarımızdan ödün vermek istemeyeceğiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, yaşamımızda lüksün ve konforun yeri çok büyük olacak. İsteklerimizde artış gözleniyor. Zamanı her konuda kendi amaçlarımıza uygun kullanmak isteyeceğiz. Para hareketinin yoğun olduğu bir gün. Aklımız sürekli finans konularında olacak. Evliliklerde partnerlerin paraları ile yaşanacak kazançlar söz konusu olacak. Sosyal aktivitelerin ve resepsiyonların yoğun olduğu bir gün. Düşüncelerimizde sabit hareket edeceğiz. Kararlarımızdan ödün vermek istemeyeceğiz. İş adamı, şirket yöneticileri ve politikacılar için önemli günlerden biri. Bazı özel anlaşmalar yapılacak. Şirketler arası transferler söz konusu olacak.

BUGÜN DOĞANLAR:

Sorunlarını kendi doğrularıyla çözen pratik kişilerdir. Entelektüel çevrelerden hoşlanırlar. Kaliteli bir ömür sürmeyi amaçlarlar. Marka merakları vardır. Toplum içinde önemli bir yerde olmaya özen gösterirler. Kritikçi ve sorgulayıcıdırlar. Mesleki konularda grup çalışmalarına önem verirler. Ani verdikleri kararlar yüzünden zarara uğrayabilirler. Yeni atılımlara her zaman heveslidirler. İdeallerini gerçekleştirme çabaları hiç tükenmez. Ruh enerjileri sanatsal olaylarda kendini gösterir. Daima yanlarında onlara eşlik edecek bir eş ve ortağa ihtiyaçları vardır.

KOÇ:
Alışkanlıklarından ödün vermek istemiyor ve huzurunuz için, maddi gelirlerinizi artırma konusunda geniş çapta araştırmalar yapıyorsunuz. Bugün, partnerinizin desteğini hissetmek sizi rahatlatacak.
BOĞA:
Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve bugün kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Duygularınızda bir esneklik söz konusu. Yardım sever duygularınız ön plana çıkıyor.
İKİZLER:
Bugün, partnerinizin işiyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bazı konularda fikir verseniz bile, sizden çok daha fazla talepleri olacak. Onun kişisel olaylarının ayrıntıları gününüzü bölebilir.
YENGEÇ:
Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir gün. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Dostlarınızın yardımına gereksiniminiz olabilir.
ASLAN:
Ay tepe evinizde ilerlerken, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kişisel hırslarınız diğer ihtiyaçlarınızın önüne geçebiliyor. Gün içinde kafanızda şekillenen her olay, sizi mükemmel şartlara taşıyor.
BAŞAK:
İnce hesaplar peşindesiniz. Küçük detayların kazandıracağı avantajları unutmuyor, olayları değişik açılardan yorumlamayı yeğliyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin sizden beklentileri olacak.
TERAZİ:
Bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın üzerinizdeki etkileri çok büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmeli, enerjinizi doğru kullanmalısınız.
AKREP:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişisel isteklerinizi ön plana çıkarıyor ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin, size sağlayacağı esnek koşulları göz önünde bulundurmak istiyorsunuz.
YAY:
Özgürlüğünüzü yansıtamadığınız işlerden çok çabuk sıkıldığınız kesin ve yaşam kriterlerinizi kendi şartlarınıza göre şekillendirmekten yanasınız. Bugün, yeni tekliflerle karşı karşıya geleceksiniz.
OĞLAK:
Bugün, yeni şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygularınızda samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Partnerinize içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıkla onu şaşırtabilirsiniz.
KOVA:
Bugün, evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacak ve bütçenizi gözden geçireceksiniz. Olumsuzluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız kesin. Arkadaşlarınızdan güç alacaksınız.
BALIK:
Yatırımlarınızı gözden geçirmelisiniz. Yalnızlığı sevmenize rağmen, bugün çevreniz kalabalık. Yeni şartlarınızı belirlemek istiyorsanız, farklı kişilerin düşünceleri size yeni bir yön verecektir.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA