• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sürpriz karşılaşmalar için uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Sürpriz karşılaşmalar için uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, uzun süredir devam eden hukuksal işlerimiz olumlu veya olumsuz bir şekilde sonuca bağlanacak. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu tür ortamların içinde bulanacağız. Sanat, müzik ve eğlence konularının güncellik kazanmasıyla, bu tür aktivitelere katılacak ve çok eğleneceğiz. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacaklar. Parasal kazançlar için şartların olumlu geliştiği bir gün yaşayacağız. Sürpriz karşılaşmaların yanı sıra planlanmış dost toplantıları da günümüzü renkli kılacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Organizasyon kabiliyetleri gelişmiştir. Sorumluluklarından korkmaz ve görevlerini severek yerine getirirler. Oldukça enteresan bir kişiliğe sahiptirler. Yazarlık, resim, yayıncılık, öğretim ve haberleşme konularında yetenek sahibi kişilerdir. Kazanç konularında yöntemli olarak, planlanmış değişik düşünceleri vardır. İyi birer pazarlamacıdırlar. Kişisel olaylarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Yönetilmesi zor kişilerdir. Akıl oyunlarından hoşlanırlar ve espri yetenekleri güçlüdür. Entelektüel zekalarını en iyi şekilde etraflarına yansıtmasını iyi bilirler. Amaçlarından vazgeçmeyi asla düşünmedikleri için, çevrelerinde hümanist ve idealist olarak tanınırlar. Yakınlarını sivri dille eleştirmekten çekinmezler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Sivil toplum örgütlerinin gönüllü dostlarıdır.

KOÇ:
Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci başlatmalı ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz. Bugün, aşk konusunda daha davetkar olacaksınız. İsteklerinize sıkı sarılmalısınız.
BOĞA:
Yatırımlar ve kazançlar konusunda bazı beklentiler içinde olacaksınız. Bütçenizi zorlayacak zevklerinizden kaçınmalı ve masraflarınızı asgariye indirmelisiniz. Egonuzu disiplin altına almalısınız.
İKİZLER:
Duygusal konularda hata yapmak istemiyor ve düşüncelerinizi irdelemekten yorulmuyorsunuz. Bugün, partnerinizle ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz.
YENGEÇ:
Sevdiğiniz kişilerle bir arada olma planları yapıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. Bugün hırslarınızı dizginlemelisiniz.
ASLAN:
Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Bugün zamanınızı iyi ayarlamalısınız.
BAŞAK:
İnandığınız konularda başlattığınız çalışmalardan alacağınız sonuçlar sizi olumlu etkileyecek. Ortak iş yaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlarda istenmeyen pürüzler çıkabilir.
TERAZİ:
Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Partnerinizin tavırlarından etkileneceksiniz.
AKREP:
Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Partnerinizle özel paylaşımlar yaşamak için, fikirlerine saygı göstermelisiniz.
YAY:
İşinize odaklanmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Hayatınıza renk katmak için başlattığınız çalışmaların prestij kazandıracağını bilmeli ve çevresel faktörleri yok saymamalısınız.
OĞLAK:
Bugün sosyal yaşantınızı sevdiklerinizle paylaşmak istiyorsunuz. Eğlenceli ortamlarda dolaşırken, bir an eski günlerin özlemini duyabilirsiniz. İçsel anlamda ilginç bir gün sizi bekliyor.
KOVA:
Ay burcunuzda ilerlerken, size pozitif duygular veriyor. Partnerinize anaç duygularla yaklaşmanız, onun da hoşuna gidecek. Beraberliğinizde karşı taraftan sorumluluk beklemek en doğal hakkınız.
BALIK:
Bugün, eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Ailenizin fikirlerini almanız gerekirken, fevri davranışlarınız onların canını sıkabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA