• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İktidar hırsımız bugün ön plana çıkıyor FİLİZ ÖZKOL

İktidar hırsımız bugün ön plana çıkıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Duygusallığımızı orijinal bir şekilde süsleyerek karşımızdaki kişilere sunabiliyoruz. Konuşmalarımızda abartılı davranabilir ve iletişim içinde olduğumuz kişilerin fikirleriyle çarpışmak isteyebiliriz. İktidar hırsımız ön plana çıkıyor. Sevdiklerimiz tarafından fevrilikle suçlanabiliriz. Kişisel zevklerimizde aşırılıklar ve abartılar söz konusu. Aşk yaşamımızda güçlenme ve sosyal aktivitelerimizde hareket var. Arkadaşlarımızla aramızdaki duygusal bağlarımızın bizi olumsuz etkilemesine izin vermemeliyiz. Yüksek ve güçlü duyguların hakim olduğu bir gün ve her şeyin en iyisini istiyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Derin duyguların insanıdırlar. Asla yüzeysel olmasını bilemezler. Çalışkan, hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Çıkarcı davranmaları yüzünden, tepki almaları bile onlar için engel teşkil etmez. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur. Sanatçı bir yapıya sahiptirler. İnce zeka ve aktif bir yapılarıyla bulundukları yerde göze çarpmasını iyi bilirler. Yaşamlarında şahsi sorunları ve iş problemleri yüzünden sürekli başları ağrıyan ve kendilerini mutsuz hisseden bu kişiler için yaşamın ikinci yarısı daha talihli olacaktır. Çocuklarla ilgili karışıklıklar söz konusu olabilir. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için, vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar.

KOÇ:
Sezgileriniz yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmak istemiyorsunuz. Araştırdığınız konular üzerinde tekrar tekrar düşünmeniz size zaman kaybettiriyor.
BOĞA:
Her tür çalışma için uygun bir gün olmasına rağmen, evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, sorunlar çok çabuk hallolacak.
İKİZLER:
İş ilişkilerinizde yaratıcı yönlerinizi çevrenizle paylaşmak istediğinizde, yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden etkileniyorsunuz.
YENGEÇ:
Yaratıcı yönlerinizi kullanabileceğiniz çalışmalar yapacaksınız. Duygusal konularda kolayca motive olabileceksiniz. Kendinizi iyi hissedecek ve yakınlarınızla olumlu bir iletişim içinde olacaksınız.
ASLAN:
Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullardan kaynaklanıyor. Zincirleme gelişen olaylardan siz de payınızı alıyorsunuz. Arkadaşlarınız, sorunları için sizden yardım isteyebilir.
BAŞAK:
Hiç kimsenin fikrini sormak istemiyor ve kafanızın dikine giderek, şartlarınızı zorluyorsunuz. Bugün, hayal gücünüz mükemmel çalışıyor. Atılımlarınızla ilgili farklı planlarınız var.
TERAZİ:
Bilinçaltı düşüncelerinizi yeniden sorgulamalısınız. İçsel sesinizin yanıldığı noktalarda mantığınız size yardım edecektir. Kendinize ve çevrenize olan sorumluluğunuzu inkar etmiyorsunuz.
AKREP:
Satürn'ün burcunuzda geri hareketi, olumlu ve sert yönlerinizi de ortaya çıkarıyor. Bugün, ilişkilerinize kesin ve yargılayıcı bakıyorsunuz. Partnerinizle birlikte akılcı bir tutum izleyeceksiniz.
YAY:
Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.
OĞLAK:
Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularda karışık düşünceler içindesiniz. Fırsatlar ayağınıza gelecek.
KOVA:
Bugün enerjinizi dikkatli kullanmalı ve çalışma yaşantınıza belli bir denge getirmelisiniz. Hırslarınızı regüle etmenizde fayda var. Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinize yaklaşacaksınız.
BALIK:
Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI