• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Emlak işleri için güzel bir gün FİLİZ ÖZKOL

Emlak işleri için güzel bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak, belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Yöneticiler için oldukça şanslı bir gün. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Bazılarımız eşlerinden ve birlikte çalıştığı kişilerden önemli destekler alacaklar. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecektir. Uzun süredir satılmayan bir emlak veya evimizi varsa hemen satışa çıkarabiliriz. Bazılarımız uzak yollardan beklediği mirasları alabilecekler. Paylaşımlarda istenmeyen fakat sonucu daha sonra olumlu olabilecek aksilikler de gündeme gelecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Neşeli ve iyilik sever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmasına karşın, paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Ailelerine ve sevdiklerine düşkün olup, onların her türlü sorunları ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendilerini yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük bir keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Güçlü kişileri severler ve zayıf insanlara tahammülleri yoktur. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. İlgilenmez gibi görünüyor olsalar bile, kendilerinden saklanan her şeyi gizli bir şekilde merak ederler.

KOÇ:
Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da mutlaka gözden geçirmelisiniz.
BOĞA:
Ay burcunuzda ilerlerken, derin ve keskin görüşler içindesiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz.
İKİZLER:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında köprü kurmakta zorlanabilirsiniz. Sizi aşan konularda çekimser kalmalısınız.
YENGEÇ:
İş ilişkilerinizde yaratıcı yönlerinizi çevrenizle paylaşmak istediğinizde, yalnız kalabilirsiniz. Onların farklı davranışları karşısında göstereceğiniz tepkilere kendiniz bile şaşırabilirsiniz.
ASLAN:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.
BAŞAK:
Olumlu günlerinizden biri. Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, sizin hareketli ve çalışkan yönlerinizi daha da geliştiriyor. Düşüncelerinizde her zamankinden fazla esneklik görülecek.
TERAZİ:
Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecek. Onların sorunlarına yardımcı olacaksınız.
AKREP:
Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, birçok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan çalışmayı bulmaya çalışıyorsunuz.
YAY:
Maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecek. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecek.
OĞLAK:
Düşüncelerinizi gizliyorsunuz. Size değersiz görünen şeyler, başkaları için önemli olabilir. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.
KOVA:
Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızı güçlendirmek adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere açıksınız. Bugünlerde yaratıcılığınızı engellemeyen işler yapmayı çok seviyorsunuz.
BALIK:
Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok. Çeşitli düşünceler içindesiniz. Yurt dışı ile ilgili olaylarınız gündeme gelebilir. Yeni açılımlara hazırsınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA