• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlişkilerde başlangıç ve bitişler söz konusu FİLİZ ÖZKOL

İlişkilerde başlangıç ve bitişler söz konusu

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, ilişkilerimizi duygusal bir yaklaşımla değerlendireceğiz. Orijinal fikirlerimizi yaşama geçirme konusunda daha aktif olacağız. Paneller, konferanslar, kitle haberleşmeleri ile ilgili uygun bir gün. Evlilikler, ayrılıklar, yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Birçoğumuzun mistik duyguları atağa kalkacak. Ruhsal konulara ilgi duyacağız. Bu tür konularda araştırmalara yöneleceğiz. Kardeşlerle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Onlarla ortak çalışmalara girebiliriz. Eski dostlarımızdan beklediğimiz haberleri alacağız. Özellikle aile içi olaylarda yapıcı davranışlar ortaya çıkacak. Eşyalarımızı tamir ettirmeyi düşünüyorsak, bugün iş yaşantımızda bize gerekli olan doneleri akıllıca kullanmalıyız. Yaşamımızı kolaylaştıracak ipuçlarını yakalayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Mükemmel derecede zeki ve iyi kalpli bir karaktere sahiptirler. Sosyal aktivitelerinin güçlü olmaları nedeniyle, halka hizmet sektörlerinde başarılı olabilirler. Kıvrak zekalarıyla birçok olayın üstesinden gelecek şekilde ve yaşam akışlarını hızlandıracak biçimde yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Edebiyat konusunda kabiliyetlidirler. Çocukluk anıları her zaman canlıdır ve bunlarla ilgili anılarını anlatmaktan zevk duyarlar. Kariyer sahibi önemli dostları sayesinde, toplumda iyi yerlerde olurlar. Sanat yönleri iyidir. İstedikleri taktirde, moda dünyasında da iyi çalışmalara imza atabilirler. Sosyal yapısı itibarı ile, içe dönük benliği güçlüdür.

KOÇ:
Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat, bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Suçluluk duymamalısınız.

BOĞA:
Bugün Ay'ın konumu, para evinizi etkilemekte ve maddesel konular gündem kazanmaktadır. Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz.

İKİZLER:
Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmalar sizi yormuyor. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz.

YENGEÇ:
Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, bazı aktiviteler başlatacaksınız.

ASLAN:
Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenize ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz.

BAŞAK:
Olaylara odaklanmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu siz de fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ:
Güneş, Venüs zıt burcunuz Koç'ta ilerlemektedir. Kişisel becerilerinizi yakın çevrenizle paylaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. Yeni fikirler üretebileceğiniz özel ve verimli bir gün içindesiniz.

AKREP:
Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi ispat edeceksiniz.

YAY:
Bugün partnerinizin davranışından olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı ve fırsatları beklemelisiniz. Çevrenizle bağdaşmak zorunda kalabilirsiniz.

OĞLAK:
Bugün, kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi bugünlerde yorgun ve sinirli yapıyor.

KOVA:
Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da güçlü olmanıza neden oluyor. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın.

BALIK:
Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı her zaman olduğu gibi kendiniz yaratıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA