• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cesaretimiz bugün ön plana çıkacak FİLİZ ÖZKOL

Cesaretimiz bugün ön plana çıkacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Uzun süredir görmediğimiz dostlarımız bizi arayabilir. Bazılarımız heyecanlarımıza kapılabiliriz. Disiplin duygumuzu zorlayacak olaylarla karşılaşabilir ve alışkanlıklarımızla, yenilikler arasında kalabiliriz. Meraklı yönlerimiz bugün, hiç olmadığı kadar ön plana çıkıyor. Uzun süredir yapmak isteyip, bir türlü yaşama geçiremediğimiz, cesaretimizin ön plana çıkacağı kişisel olaylarımız gündeme gelecek. İnatçı ve kuruntulu yönlerimizin bize sağlayacağı avantajları çok iyi kullanacağız. Kariyer ve popülerlik konusunda oldukça önemli adımlar atacağız. Turistik amaçlı seyahatlerimiz olacaktır. Kendimize vakit ayırmakla çok daha iyi hissedeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:

İçgüdüleriyle mantıkları birlikte çalışır. Yeniliklere hevesli fakat, temkinli yaklaşırlar. Hataları karşısında kendilerini toparlamasını iyi bilirler. Gerilimli yönlerini baskı altında tuttukları zaman, fiziksel rahatsızlıklara yakalanırlar. Kendilerini güven içinde hissettikleri zaman, iş potansiyelleri artar. Sürekli kendileriyle savaşları vardır. Olumsuz olaylara çok yatkın kişilerdir. Çocukluklarında birçok sıkıntı geçirmişlerdir fakat yenilgiyi asla kabul etmezler. Kesinlikle zengin olarak ölürler. Felsefi yönleri çok güçlüdür ve bu konuda bilgiçlik taslayan herkese gereken dersi verirler. Geçmişe değil geleceğe yönelik yaşarlar. Ruhları sürekli arayış içinde olduğu için, onlarla birlikte yaşayanların başını döndürürler. Sosyal yaşam, onların vazgeçilmez parçasıdır. Para kazanma konusunda şanslıdırlar. Hayvanlarla aralarında her zaman doğal bir sempati vardır.

KOÇ:
İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyor, duygusal bir bağ kuruyorsunuz.

BOĞA:
İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Disiplinli ve aktif hareket etme çabasındasınız.

İKİZLER:
Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınız ortaya çıkacak.

YENGEÇ:
Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz.

ASLAN:
Ay'ın bulunduğu konum, kişisel zevklerinizle özel duygularınızı birleştirecek ve size anlamlı bir armoni sunacak. Çevrenizdeki olayların sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci olmalısınız.

BAŞAK:
Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Bugün özellikle sır saklama eğilimindesiniz.

TERAZİ:
Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçimyelpazesine sahip olabilirsiniz. Bazen gereğinden fazla katı olabiliyorsunuz.

AKREP:
Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır. Bugün, sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var.

YAY:
Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız.

OĞLAK:
Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönleriniz ön plana çıkıyor.

KOVA:
Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

BALIK:
Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Paylaşıma açık bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA