• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayatımızla ilgili çok önemli kararlar alabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Hayatımızla ilgili çok önemli kararlar alabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Düşüncelerimizde yoğunluk olacak. Planlarımızı gizli tutmak isterken, yaşamımızla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde, karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı gözardı etmemeliyiz. Bugün, kişisel cazibemizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Arkadaşlarımızla sırlarımızı paylaşırken seçici davranacağız. Karşı cinsle aramızda, sezgiye davranan bir duygusal gelişme söz konusu olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Sempatik kişilerdir. Çok yetenekli oldukları için, ellerinden her türlü iş gelir. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yaparlar. Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme zaafları yüzünden yanlış ilişkilere girebilirler. Sosyal ortamlardan vazgeçemeseler de, hisleri çok uzaklarda bir yerlerde ve yabancı dünyaların arayışı içindedirler. İçinde bulundukları süreç bile onlar için keşfedilecek nedenselliklerle doludur. Bu anlamda, yakın aile çevresine olan bağlılıkları önemlidir. Mevcut her şeyin en iyisini ararlar. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmasına karşın, paylaşım konusunda son derece cömert davranırlar.

KOÇ:
Bugün Merkür çevresel ilişkilerinizde etkin olacaktır. Farklı fikirlerden yola çıkarak, yaşantınıza yeni bir yelpaze açabilirsiniz. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından benimsenmiyor.

BOĞA:
Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gün. İlişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınızı vurgulayacaksınız. Çalıştığınız kişilerle olan bağlarınız güçleniyor.

İKİZLER:
Merkür burcunuzda ilerliyor ve Venüs'ün Koç'a geçmesiyle aşk ilişkilerinizde aktif olduğunuz bir gün. Yerinizde duramıyor ve birçok alternatif peşinde koşuyorsunuz. Duygusal olaylar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ:
İyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Bugün zihinsel dağınıklık yaşayabilir, evrenizden yardım bekleyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Ay, bilinçaltınızı karıştırıyor.

ASLAN:
İş yaşamınızda iletişiminiz mükemmel. Disiplininizi ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz.

BAŞAK:
Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size birçok fırsat sunarken, yaşam kalitenizi artırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor. Diş ve dişeti problemleriniz ve ağrınız olabilir.

TERAZİ:
Yönetici gezegeniniz Venüs Koç'ta ilerliyor. Duygusal enerjinizde artışlar var. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmamalısınız.

AKREP:
Venüs Koç'ta ilerliyor ve işiniz konusunda son derece hakim bir görüntü sergiliyorsunuz. Bu iyi bir yönünüz. Bu arada değişik fikirleri istemiyor görünseniz de, her zaman bunlara açıksınız.

YAY:
İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde başlangıçlar yapabilirsiniz.

OĞLAK:
Maddi konularda yoğun mücade vermeyi sevmemenize rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Venüs gezegenini Koç'ta ilerlerken, duygusal motivasyon veriyor.

KOVA:
Bugün Venüs, sosyal ilişkiler evinizde ilerliyor. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz.

BALIK:
İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmak istemiyorsunuz. Özgürlük duygularınız çok yoğun ve yakınlarınızın baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA