• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İletişim konusunda şanslı olacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

İletişim konusunda şanslı olacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün toplumsal yaşantımızda olağanın dışında bir hareketlenme söz konusu olacak. İlişkilerimizde fevri hareket edebilir ve tartışmalarda hedef kişiler olabiliriz. Organizasyonlar ve resepsiyonlar gündemi meşgul edebilir. Yabancı ülkelerle ilgili olaylar, geziler ve yolculuklar, iş seyahatleri; diplomat ve konsolosların özel durumları gündeme gelebilir. Yazışmalar ve iletişim konusunda güzel bir gün. Yaşamımızı renklendirmek adına farklı işler yapmak isteyeceğiz. Bazılarımız meslekleri konusunda yeni buluşlar ve değişik arayışlara girecekler.

BUGÜN DOĞANLAR:
Mantıkları çok güçlüdür. Kendilerine her konuda güvendikleri için, hiç kimsenin etkisi altında kalmazlar. Yaşam kalitelerini sürekli yüksek tutmak istedikleri için de, yüksek tirajlı işlerden hoşlanırlar. Aşk konularında sezgisel davranırlar. Kişisel cazibeleri çok yüksektir. Duygusal yaşamları çok hareketli olduğu için, hayatları boyunca birçok aşk maceraları olacaktır. Sözcükleri çok güzel kullanır ve dramatize ederler. Sanatsal ve entelektüel yönleri çok güçlüdür. Maddi konularda hiç kimseye güvenmezler. Yaşamın her alanında fırsatlardan faydalanmasını iyi bilirler. Çevrelerini çok çabuk etkilerler ve onların yaşantılarını yönlendirmeye kalkabilirler. Tek kusurları, aşırı inatçı olmalarıdır. Bu huyları yüzünden işleri ile ilgili zaman kaybı yaşarlar.

KOÇ:
Venüs burcunuzda ilerliyor. Gücü sevdiğiniz için, duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilirsiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz netlik kazanacak.

BOĞA:
Birlikte çalıştığınız kişilerin sizinle kişisel savaşları olabilir. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz.

İKİZLER:
Merkür burcunuzda ilerliyor. İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Bugün enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

YENGEÇ:
Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların oldukça önemli olduğu bir gün.

ASLAN:
Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Dostlarla bir araya gelecek ve onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizi irdeliyorsunuz.

BAŞAK:
Birlikte olduğunuz kişilerin sürpriz davranışları karşısında şaşırabilirsiniz. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularla ilgili bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz.

TERAZİ:
Venüs'ün zıt burcunuza geçmesiyle kendinizi güçlü ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Yapacağınız ve planlayacağınız çok şey var. Bugün, evrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz.

AKREP:
Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İnatçı yapınızı bir kez daha vurgulayacaksınız.

YAY:
Bugün, aynı anda birçok yerde bulunmanız gerekebilir. Koşulları zorlayarak hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.

OĞLAK:
İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi çoğu zaman arka plana atabiliyorsunuz.

KOVA:
Beklemeyi bilmediğiniz için, birçok iş fırsatını kaçırıyorsunuz. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz.

BALIK:
Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların daha da kolaylaşmasını sağlıyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA