• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni fikirlere açık olacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yeni fikirlere açık olacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Orijinal fikirlere açık bir tavır içinde olacağız. Yaratıcılığımızın engellemesini istemiyor ve içimizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyoruz. Hareketli ve neşeli bir gün bizi bekliyor. Duygusal sezgilerimizde artış var. Entelektüel olaylara esnek bakarak birçoğumuz bu tür faaliyetlerin içinde olacağız. Çevremizde hoş ve çekici kişiler ilgimizi çekecek. Yeni tanışacağımız insanlara karşı olumlu yaklaşacağız. Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. İş potansiyelimizin yükselmesi ile birlikte kabımıza sığamayacağız. Güçlü kişilerden alacağımız destek, yaşadığımız iletişim sorunlarını çözüyor. Dikkat çekici bir günümüzdeyiz. Etkili konuşmalarımız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiz. Alışveriş isteğimizdeki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabileceğimiz bir gün. Dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Oldukça cesaretlidirler. Çevrelerindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştıkları kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için, vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini geliştirmeyi öğretecektir. Özel yaşantıları karışık olur. Aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bazen kaprisli ve huysuz olurlar.

KOÇ:
Maddi konularda istediğiniz çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmamayı tercih etmelisiniz.
BOĞA:
Görüşeceğiniz kişiler size şaşırtıcı davranabilir. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.
İKİZLER:
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanabilir.
YENGEÇ:
Aşk yaşamınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir.
ASLAN:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini çekeceksiniz. Olumlu tepkiler aldığınız zaman motivasyonunuz güçleniyor.
BAŞAK:
Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kaliteniz artıyor.
TERAZİ:
İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay olmuyor.
AKREP:
Maddi konularda girişimci yapınız ortaya çıkıyor. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Elinizdeki olanakları artırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.
YAY:
Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içindesiniz. Güçlü kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız.
OĞLAK:
Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk aldığınızı hissedeceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor.
KOVA:
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.
BALIK:
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi yansıtabiliyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA