• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.08.2014, 00:00
KOÇ:
İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluğa katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Sevdiklerinize yardım edeceksiniz.
BOĞA:
Duygularınızda aşırılığa kaçtığınız zaman, kendinizi frenlemeyi öğrenmelisiniz. Bugün yakıcı duygularınızın esiri olmamalısınız. Kendinizi kaptırdığınız anda her şey sizi öfkelendirebiliyor.
İKİZLER:
Kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerleyen Ay romantik duygularınızı körüklerken, ilişkilerinize yumuşak geçişler sağlıyor. Sahiplenme duygunuz ve yaratıcılığınız bugün sizin için çok önemli olacak.
YENGEÇ:
Birlikte çalıştığınız kişilerin iş temposunu bugün oldukça yavaş bulacaksınız. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler.
ASLAN:
Aşkla sizin kadar iyi dans eden kişi yoktur. Sevdiğiniz kişiyi yüceltmesini iyi biliyorsunuz. Bugün ikiniz için farklı bir gün. Yalnız sosyal ilişklerinizin yoğun olması sevdiğinizi biraz üzüyor.
BAŞAK:
Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, daha farklı bakıyorsunuz. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ama karşınızdaki tarafından yanlış algılanıyorsunuz.
TERAZİ:
Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Çevrenizi suçlamak yerine eski hatalarınızı yinelememeli ve her şeyi zamana bırakmalısınız.
AKREP:
Bugün parasal nedenlere bağlı bir içsel sıkıntı içindesiniz. Adeta özgürlük sınırlarınızın daraldığını hissediyorsunuz. Titiz günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Enerjinizi boşa harcamayın.
YAY:
İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutarak, işinizin isteksiz davrandığınız bölümünü yeniden dizayn etmelisiniz. Bu durumda siz kazanacaksınız.
OĞLAK:
İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Fazla sorumluluk aldığınız için, hep gerginsiniz. Bugün iyi bir planla işi yeniden örgütleyin. Rahatladığınızı göreceksiniz.
KOVA:
Bugün duygularınızda değişimler söz konusu. Beklemesini sevmediğiniz için, detaylar sizi sıkıyor. Aklınıza gelen her şeyi anında yapmak istediğiniz için, engellere takılmak istemiyorsunuz.
BALIK
Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor. Bugün bir arkadaşınızın işine yardımcı olarak, doğuştan var olan yardımlaşma duygunuzu tatmin edeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA