• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2015, 00:00
KOÇ:
Maddi konularda istediğiniz çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine susmalısınız.
BOĞA:
Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Konuşmaktansa çalışmayı tercih edenlerdensiniz.
İKİZLER:
Maddi konularda girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantıklı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi geliştireceksiniz.
YENGEÇ:
Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir.
ASLAN:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız güzel bir gün.
BAŞAK:
Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kaliteniz yükseliyor.
TERAZİ:
İşinizle ilgili çalışmalar yapmak istemenize rağmen, koşullara fazla güvenmiyorsunuz. İletişim kurduğunuz kişilerin davranışlarından olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.
AKREP:
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Gelecek olan tekliflere olumlu yönde yaklaşmak isteyeceksiniz.
YAY:
Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. Güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal konular ön plana çıkıyor.
OĞLAK:
Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacaksınız. Güven duygunuz giderek gelişiyor.
KOVA:
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi çevresel koşullarla birleştirmelisiniz.
BALIK:
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. İlginç bir gün olacak.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA