• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.02.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün, bulunduğunuz ortamlara güvensizlik duygusu içinde yaklaşabilirsiniz. Bilinçaltınızda geçmiş deneyimlerinden kaynaklanan korkular var ve hata yapmaktan çekiniyorsunuz.
BOĞA:
Ay burcunuzda ilerlerken, karşı tarafın isteklerini değerlendirme konusunda acele etmemelisiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkması söz konusu. Bugün süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir.
İKİZLER:
İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız.
YENGEÇ:
Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakacaksınız.
ASLAN:
Uzun süredir bulunmak istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde pozitif anlamda gelişmeler var. Beklediğiniz haberlerin size ulaşmasını sağlayacak yeni konumlar gündeme gelebilir.
BAŞAK:
Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalısınız.
TERAZİ:
Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir.
AKREP:
Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Geçmişle ilgili değer yargılarınız sürekli değişim geçiriyor.
YAY:
Çevrenizde daima akıllı kişiler olsun istiyorsunuz. Bugün, kişisel kazançlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Duygusal anlamda güvene ihtiyacınız. Adrenalin salgılarınız çok yüksek.
OĞLAK:
Yaşamdan öğreneceğiniz o kadar çok şey var ki; birçok duyguyu bir arada yaşayarak yaşamı algılayacaksınız. Değerlerinizi önemsemelisiniz. Kararlarınızı verirken, hiç kimseden etkilenmemeye çalışmalısınız.
KOVA:
İş yaşantınızda aksayan olaylar yüzünden canınız çok sıkılıyor. Sorunlarınızı hiç kimseyle paylaşmıyorsunuz. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda duygusal davranmamalısınız.
BALIK:
Bugün, kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Mücadeleci yönünüzü ön plana çıkaracaksınız. Geçmişten kaynaklanan problemleriniz var.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA