• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BAL’ı herkes seviyor GÜRKAN ERTAÇ

BAL'ı herkes seviyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.04.2012, 00:00
Bornova Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, 13 Nisan Cuma günü Konya'da başlayacak Birinci Lige terfi maçlarına iddialı hazırlanırken, eflatun-grili takımın antrenörü Tamer Çamlıbel, genç oyuncularında gördüğü hırs ve arzunun kendisini ümitlendirdiğini söyledi. Başkan Ersan Odaman da Bornova Anadolu Lisesi'nin bir devlet okulu olması nedeniyle gittikleri her kentte insanların kendilerine olumlu yaklaştıklarını, her isteklerinin yerine getirilmesinin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Odaman, BAL'ın yerellikten ulusallığa taşınmak istediğini, sporun da bunun için önemli bir araç olduğunu ekledi. Şube Sorumlusu Burak Günday da, 1980'den gelen 32 yıllık bir voleybol altyapı misyonunun, üst yapı başarısına dönüşünün memnuniyetini yaşadıklarını, bunda antrenör Ünal Büyükgüngördü'nün aslan payına sahip olduğunu anlattı. Biz de artık BAL'ın, Konya'daki terfi maçlarında da ilk ikiye girerek ARKAS'tan sonra 2.temsilcimiz olması dileğindeyiz.

Gönlümüz Kaf-Kaf'la beraber

Kadınlar Voleybolda İzmir'in güçlü sesi Karşıyaka, tam 24 yıl Birinci Ligi renklendirdikten sonra şanssız bir şekilde düştüğü 2.Ligde, durak yapmadan hakettiği yere dönmek için bugün Eskişehir'de son aşama terfi sınavlarına başlıyor. Başantrenör İsmail Yengil'in motive ettiği ve mükemmel bir ekip haline soktuğu yeşil-kırmızılılar, Ankara Karayolları, Sarıyer ve Bursa Belediye ile yapacakları maçların tümünü kazanmaya aday. Taraftarlar da takımlarına destek vermek için 150 kişilik bir orduyla yola çıktı. Haydi İZKA-KARŞIYAKA...Seni Birinci Ligde alkışlamak için hazırlandık. Başaracaksın.

KİM'in var böyle yıldızı ?

F.Bahçe Universal, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde birincilik kupasını kaldırarak tarih yazarken Kore'li oyuncusu Yeon-Koung Kim, MVP (Şampiyonanın en değerli oyuncusu) seçildi. Dünyanın en iyi smaçörü kabul edilen Dinamo Kazan'lı 2.02'lik dev Rus Ekaterina Gamova'yı solda sıfır bırakan Kim, en kritik anlarda öldürdüğü topların, blok ve savunmada mükemmelliğin doruğuna erişti. Ayrıca çok iyi manşet de alan Kim'le sarı-lacivertli kulüp önümüzdeki sezon için de anlaşma yaptı.

Gençler rakip tanımıyor
Genç Milli Voleybol Takımımız 11-15 Nisan'da Ankara'daki Avrupa Şampiyonası Elemelerinde şampiyon olmak için gün sayıyor. ARKAS'lı Gökhan Gökgöz, Ziraat'lı Burak ve İstanbul B.Ş.Belediye'li Emre, "Kimle oynarsak oynayalım farketmez. Trabzon'da Avrupa Gençlik Olimpiyatlarında nasıl birinci olduysak, bu kez de finallere yükseleceğiz" dediler. Türkiye'nin grubunda Avusturya, Almanya, Portekiz, Letonya ve Slovakya var.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI