• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS’ı gelsin GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS'ı gelsin

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.03.2013, 00:00
Voleybolda normal sezonun perdesi indi, İzmir'in gururu ARKAS, 22 maçta 18 galibiyet, 4 yenilgiyle 56.10 puan toplayarak birinciliğini ilan etti. Halk Bankası ikinci, G.Saray üçüncü, Maliye Milli Piyango 4.cü, İst.B.Ş.Belediye 5.ci, F,Bahçe 6.cı, Ziraat Bankası 7.ci ve Gümüşhane Torul 8.oldu. Play-Off'ta eşleşme şöyle belirlendi: ARKAS-Gümüşhane Torul, Halkbank-Ziraat Bankası, G.Saray-F.Bahçe, Maliye Milli Piyango-İst.B.Ş.Belediye. İlk maçlar 7 Nisan'da, rövanşları 10 Nisan'da, gerekirse 3.maç isimleri ilk yazılan takımların sahasında 11 Nisan'da oynanacak.
Statünün değişmesi gerektiğini, ilk bölümü zirvede bitirenlere bir puan avantajı verilmesi gerektiğini bir kez daha haykırıyoruz. Bu statüyle normal sezonda şampiyon olmanın önemli bir avantajı yok. Örneğin 6.sıradaki F.Bahçe, G.Saray'ı eler, iki maç daha kazanırsa şampiyon olabilecek. Hiç dilemeyiz ama örnek olarak gösteriyoruz: ARKAS ilk turda da elenebilir.

Dikmentepe ve Yener'e önemli görevler verildi

Voleybolda büyük aşama yapan Türkiye hakemlikte de önemli görevlerle ödüllendiriliyor. İzmir'in yetiştirdiği değerli hakemimiz Bayram Dikmentepe, 11-15 Temmuz tarihlerinde Bulgaristan'ın Varna kentinde oynanacak Bulgaristan-Polonya Erkek Milli maçını yönetecek. Yine hakemlikte büyük ün yapan Aziz Yener de, 12-17 Haziran 2013 tarihleri arasında Arjantin'in Mendoza şehrinde oynanacak Arjantin-Brezilya Erkek Milli Takımları Dünya Ligi müsabakasında görev yapacak.

Vur vur inlesin
Avrupa Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası Finalleri bugün Sırbistan'da başlıyor. Son şampiyon unvanıyla şampiyonada iddialı olan kızlarımız, Kladovo kentinde 2.grupta Fransa, Almanya, Rusya, Sırbistan ve Hollanda ile mücadele edecek. İlk maçımız bugün saat 18.30'da Fransa ile. Kadromuz şöyle: Merve Çepni, Cansu Özbay, Zeynep İlayda Bağcı, Rida Erlalelitepe, Ada Germen, Ayça Aykaç, Pelin Aroğuz, Hümay Topaloğlu, Buse Ene, Arelya Karasoy, Su Zent, Hande Baladin. Kızlarımızdan şampiyonluk bekliyoruz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA