• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yenmek de var, yenilmek de! NECDET KESTELLİ

Yenmek de var, yenilmek de!

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2011, 00:00
Milli sporcumuz İlhan Marsel Dubai'de de eleme turu oynadı ve yine kaybetti. Tam yeni aşamalar beklerken üst üste gelen bu yenilgiler tüm spor camiasını üzmeye başladı. Bizleri başarılara ve ilklere alıştıran İlhan'ın bu 9. yenilgisi aslında spor dünyasında çok olağan bir durum. İstediği kadar idman yapsın hiç kimse ama hiç kimse her gün, her turnuvada aynı performansı gösteremez. Kaldı ki her çıkışın bir de inişi vardır. Belki bu tempo ona fazla gelmiştir, yorulmuştur, dinlenmeye ihtiyacı vardır! Bu arada unutulmaması gereken bir şey de merdivenin basamaklarında yukarılara çıktığınızda, rakiplerinizin boy hedefi olursunuz. Sizi daha çok izler ve incelerler, ona göre hazırlanıp strateji geliştirirler. Tenis sürekli gelişen bir spordur, başarının sürebilmesi için de bazı alışkanlıklarınızı değiştirerek sürekli kendinizi güçlendirip gelişmeniz hatta güncellenmeniz gerekli olabilir. Merak edilmesin, İlhan en kısa zamanda yüzümüzü güldürmeye tekrar başlayacaktır. İlhan'a güvenimiz tamdır.

Özsüt Turnuvası başlıyor
Birinci Türkiye Senior Klasman Turnuvası İzmir Kültürpark Tenis Kulübü kortlarında yönetmeliksiz olarak Cuma günü başlayacak. Kayıtlar bu akşam saat 17'ye kadar açık. Bu arada turnuva afişlerinde açıklanandan farklı olarak TTF'nin son dakika talimatıyla tüm senior ve super senior yaş kategorileri de (toplam 18 kategori) açılmış olacak. Yani 75 üstü erkeklerle, 65 üstü bayanlarda burada mücadele edebilecekler. Oyunculara başarılar diliyoruz.

Wozniacki yine 1 numara
Geçen hafta Dubai, Marsilya, Menphis , Bogato şehirlerinde önemli turnuvalar vardı. Dubai'de kadınlarda Wozniacky şampiyon oldu ve bir hafta önce kaybettiği bir numara unvanını tekrar kazandı. Pemra Özgen ve İpek Şenoğlu Amerika'da turnuvalarda mücadele ettiler. Pemra ilk turda elendi. İpek ise ilk turnuvasında çeyrek, ikinci turnuvasında ise yarı final oynayıp 82 sıraya yükseldi. Bu hafta da Meksika'da Acapulco'da raket sallayacak. Başarılar diliyoruz.

Geçmiş olsun...
Dünya takımlar arası "senior" dünya şampiyonası için Yeni Zelanda'nın muhtelif şehirlerde bulunan bayan/erkek tenis milli takım oyuncularımız (36 kişi-5'i İzmirli), 6.3 şiddetinde büyük bir deprem yaşadılar. Tüm sporcularımızın iyi olması çok sevindirici ve rahatlatıcı. Ancak havaalanın da zarar görmesinden dolayı ne zaman dönecekleri henüz bilinmiyor. Yeni Zelanda halkına, Milli Senior tenisçilerimize ve camiamıza gelmiş geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA