• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mücadele her yerde NECDET KESTELLİ

Mücadele her yerde

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2012, 00:00
Geçen hafta erkekler, Federer'in İsner'e yenildiği Davis Cup'ta mücadele devam ederken kadınlarda bir numaralı seri başı Sharapova'yı devirdikten sonra Fransızların as oyuncusu Bartoli'yi de final de yenen Alman Kerber Paris'te, Slovak Hantuchova da Pattaya'da şampiyon oldu.
Bu hafta ise kadınlarda Azarenka DUBAİ'de, Federer ise Rotterdam da şampiyon oldular.

Kulüpler ve üyeleri
Üyeler kulüplerin baş taçlarıdır, ilgi isterler, saygı isterler, yakınlık isterler... Buna karşılık ise üyelik yalnız üye aidatı ödeyip, kulübe arada bir gelip tesislerden istifade etmek, spor yapmak değildir... Böyle de olmamalıdır. Üyelik bir kulübün parçası olmaktır... Üyelik, bahanelere kulak asmadan tutkulu bir alışkanlık halinde kulüplerde yaşamak, kulüpleri yaşatmaktır... Kulüp dostluklarının, kulüp hikayelerinin, kulüp hatıralarının yaşanmasıdır... Çünkü kulüplerde ilgi ister, saygı ister, yakınlık ister, aranmak ister... Üyeleriyle cıvıl cıvıl ve güzel olmak ister... Kulüpler de yaşamın tadına doyum olmaz... Bu birlikteliği hep birlikte sağlayalım ki kulüplerimiz ilelebet yaşasın ve yeşersin.

İlhan Marsel'e yeni koç

Profesyonellikten öte bir birliktelik sayesinde kısa sürede elde ettiği başarılarla (dünya 87.) bizlere büyük mutluluklar yaşatan Özbek asıllı İlhan Marsel, profesyonelce de olsa çok sürpriz bir kararla ve aniden koçu Can Üner'i bırakarak Erhan Oral'a bağlandı. Umarız kendisi için aldığı bu önemli kararı hiçbir kimse veya kurumun tesiri altında kalmadan yapmış olsun... Bu şahsi kararının, teniste bir numarası olduğu ülkemiz için de hayırlı olmasını dilerim.

Bu da bizden haberler
İZTİK yeni yönetimini seçti: Nevin Baykal yeni başkanımız... Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.
ETV'de yine hafta sonu kulüp için miks turnuvalarına başladı.
Kültürpark Tenis kulübü'nün "Happy Hours"ları her Perşembe saat 18:00'den itribaren...
Rus takımını ezerek grubunda birinci olan Türkiye 16 yaş kız takımı, gittiği Avrupa Kış Kupası finallerinde dördüncü olurken, 14 yaşta mücadele eden erkekler takımımızda turnuvayı altıncı olarak tamamladı. Tebrikler


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA