• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başbakan’ın rozet taktığı genç kim? ERKİN USMAN

Başbakan'ın rozet taktığı genç kim?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2014, 00:00
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önce yakasına AK Parti rozeti takan bu genç belediye başkan adayını tanıdınız mı? Fotoğraftaki genç, İzmir'de AK Parti Gençlik Kolları'nı kuran, 10 yıldır Gaziemir'de nefer gibi çalışan belediye meclis üyesi Kerem Baykalmış'tan başkası değil.
AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Baykalmış, Gaziemir için 16 kategoride "çözüm odaklı" projeler hazırladıklarını açıkladı.
* * *
Seçim kampanyası startını "Sözler tutulacak, sorunlar çözülecek" sloganıyla verdiklerinin altını çizen Baykalmış, "Gaziemir'in temel sorunlarından biri her mahallenin eşit hizmet alamamasıdır. Aktepe, Zafer, Emrez mahalleleri, Sarnıç yıllardır ihmal edildi ve Gaziemir'in merkezi ile arasında uçurumlar oluştu" dedi.
* * *
Baykalmış'ın Gaziemir'e getireceği yeniliklerin en başında "Başkan Takipte" denilen özel yazılım geliyor. Evrağınızı belediyeye verdiğiniz andan itibaren çalışmaya başlayacak sistem, işin normal bitirme süresini geçmesi halinde bizzat belediye başkanı tarafından takibini öngörüyor. Yazılım, normal süresinde tamamlanmayan işleri özel bir bağlantı ile belediye başkanının bilgisayarına gönderiyor. Böylelikle bizzat, vatandaşın hangi işlerinin çözümlenmediğini görerek bir anlamda belediye içinde bir otokontrol sitemi yaratmış oluyor.

seçime doğru

Narlıdere, Dereli'yi bağrına bastı

AK Parti'nin Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli, esnaf desteğini almaya devam ediyor.
Dereli önceki gün de Güngören Caddesi'ndeki esnaf tarafından ilgiyle karşılandı.
Esnafın sıkıntılarını dinleyen Dereli, Narlıdere'yi AK Belediyecilik ile tanıştırmak istediğini ve ilçede yokları var etmek için yola çıktığını söylüyor.
Dereli, Narlıdere'nin artık hizmet üretmeden, kaba ve sürekli mazeret üreten yönetimden bıktığını belirtiyor ve ekliyor:
"Halk bana inanıyor ve güveniyor. Çünkü, geçmişimi biliyor. 24 saat yaşayan bir kenti halkı ile birlikte inşa edeceğiz. Ekip ve projelerimiz hazır. Sosyal konut ihtiyacı olanların yararlanması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı vasıtasıyla TOKİ yatırımlarını hızlandıracağız."
Erkan Dereli, iddialı olduğunu ve Narlıdere halkına güvendiğini bir kez daha belirtiyor.

küpe
Köpeğin karnı doyarsa, daha çok serkeşleşir.
Mevlana

laflama

* Bir gider, bin geliriz. Bin gideriz, ordu olur, döner işgal ederiz.
* Sen ağa ben ağa... Hırgür çıkacak bak hacı azıcık çekil sağa!
* Hasretinden prangalar eskitmedim belki ama çook çerez tükettim çoook.
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA