• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başkan adayları mal beyanında bulunsun ERKİN USMAN

Başkan adayları mal beyanında bulunsun

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.03.2014, 00:00
Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Bayraklı'daki bütün siyasi partilerin belediye başkan adaylarının mal beyanında bulunması gerektiğini söylüyor.
MHP Bayraklı İlçe Başkanı Işık, belediye başkan adaylarına çağrı yaptı ve seçimler öncesinde mal beyanında bulunarak kamuoyu ile paylaşılmasını istedi.
Kamuoyunun adaylara güvenmesi açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Işık, özellikle 5 yıldır belediye başkanlığı yapan Hasan Karabağ'ın bu konuda gerçekçi bir açıklama yapmasını talep etti.
AKP ve CHP ile eşit şartlarda yarışmadıklarını vurgulayan Işık, AKP'nin hükümet imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürüttüğünü, CHP'nin ise belediye imkanları ile çalışmalar yaptığını dile getirdi.
Bayraklı'da belediye araçları ile bayrak asıldığını belirten Işık, belediye personelinin ise bütün etkinliklere taşındığını söyledi. Bu şekilde adil bir seçim kampanyası yürütülmediğini belirten Işık, Başkan Karabağ'ın belediye imkanlarını kullanmaktan vazgeçmesini istedi. Söz ve vaatlerle 2009'da Bayraklı'da seçimi kazanan ancak yine aynı taktikle seçimi kazanmayı planlayan CHP'nin artık inandırıcı olmadığını dile getiren Işık, samimi ve dürüst bir seçim olmasını diledi.

sanattan

Tiyatroya 'genç' imzası attılar

Gediz Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Tiyatro Gediz, Mevlana'yı anlattıkları oyunlarıyla ses getirdi. Davet üstüne davet alan gençler, şehir şehir gezip perde açıyor; bir yandan derslerine, diğer yandan da yoğun talebe yetişmeye çalışıyor.
Gediz Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Tiyatro Gediz büyük başarıya ulaştı. Önce tanınmış tiyatrocu Turgay Tanülkü'nün, ardından da Tiyatro Külliyen Genel Sanat Yönetmeni Osman Doğan'ın hazırladığı gençler, sahneye adeta damga vurdu. Mevlana'nın hayatının ve yaşam felsefesinin canlandırıldığı 'Nar-ı Aşk Mevlana' oyunuyla ünleri üniversiteyi aştı. Rüveyde Çalışkan, Özgün Şahingöz, Nevzat Uyar, Sefa Şenel, Orhan Bozkurt, Mert Yıldız, Aycan Tanaydın, Mehmet Akçair, Ozan Esen, Cemal Kasap ve Burak Süne'ye davet yağıyor. Genç tiyatrocular 2 ayda 16 yere gitti. Bazı şehirlerde günde 2 kez perde açıldı ve yaklaşık 18 bin izleyici karşısına çıkıldı.

hayattan
İyi insan, kötü insan!

Nurullah Aydın, "İnsanı insan yapan özelliklerle insanı tanımlasak daha iyi olmaz mı?" diyor ve sıralıyor:
Kötü İnsanın Özellikleri
 Cehalet  Cimrilik  Dedikodu  Fitne fesat  Haset  Hırs  Kötü alışkanlıklar İsyan  Kibir  Kin  Nefret  Küfür  Nankörlük  Öfke  Sabırsızlık  Vefasızlık  Yalan  Zan  Zulüm
İyi İnsanın Özellikleri
 Adalet  Bilim  Birlik  Cömertlik  Dayanışma  Yardımlaşma  Doğruluk  Düşünmek  Edep  Faziletler  Gerçek  Hoşgörü  Kanaat  Paylaşım  Samimiyet  Sanat  Saygı  Sevgi  Şükür  Tevazu  Vefa

küpe
Fakirlik aşkın en büyük düşmanıdır.
Cervantes

fıkra
Sigara

İki bebek süpermarketin sebze bölümünde sohbet ediyorlardı. Büyük olan:
"Annem kereviz aldı. Pişince kokusu berbat. Sen ne güzel, hala meme emiyorsun. Keşke ben de meme emseydim."
Öteki, "Geç kardeşim geç..." demiş ve eklemiş:
"Günde iki paket segara içen bir adamla aynı memeyi paylaşmak ne demek biliyor musun?"

geçmişten

Etek boyu

Bayrak şairimiz Arif Nihat'a, "Mini etek konusunda neler diyeceksiniz?" diyerek kanaatini öğrenmek istediler.
Nihat, bir beyitle cevap verdi:
"Onlar diyorlar mini etek; ben diyorum, hani etek?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA