• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karabağlar’da kentsel dönüşüm ERKİN USMAN

Karabağlar'da kentsel dönüşüm

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.05.2014, 00:00
İzmir'in 480 bin nüfuslu en büyük ilçesi Karabağlar'da kentsel dönüşüme yönelik çalışmalar devam ederken Şehir Plancıları Odası, Karabağlar Belediyesi ile işbirliği içinde çalışma kararı aldı. Başkan Selvitopu'nu makamında ziyaret eden İzmir Şubesi Yönetimi kentsel dönüşüme ilişkin görüş ve önerilerini Başkan'la paylaştı.
Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Karabağlar Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar Belediyesi ile yeni dönemde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.
Ziyarette, Karabağlar ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenmiş riskli alanlarla ilgili son gelişmeler değerlendirildi. Ayrıca, vatandaşların beklentilerine yönelik belirsizliklerin giderilmesi ve Karabağlar'da yapılması düşünülen plan revizyonu çalışmaları da genel ilkeleriyle ele alındı.

küpe

Bir insan korkak mı, namuslu adam olamaz.
D.Szabo

Bir düzeltme ve bir özür

Dünkü POTA'da "27 Mayıs Darbesi ve Yassıada Cehennemi" dedik, demokrasi adına utanç veren bu ayaklanmanın sonucunda, yazım heyecanı yüzünden olacak sehpada can verenler arasında, Fatin Rüştü Zorlu yerine Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın da bulunduğunu yazmışım. Bu hatayı düzeltir, uyaran okurlarıma teşekkür eder, özürlerimi sunarım.

laflama
* İndim maden ocağına. Yatarım musalla taşında. Yetim kaldı yavrularım. Ahh son kez sarılsaydım onlara!
* "Kağıttan kaplan" diye bir söz vardır ya hani. Şimdi; kağıt devri bitti. Sosyal medya azmanları yüzünden o sözü "Klavyeden çakal" diye değiştirmek gibi bir niyetim var!
İbrahim Ormancı'dan


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA