• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayır dile komşuna hayır gele başına YUNUS KARAKAYA

Hayır dile komşuna hayır gele başına

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2015, 00:00
Kim başkaları için iyi niyet besler, iyilik diler, hayır isterse, başkaları da onun için aynı şeyleri düşünür. Kural o ki, iyilik ve kötülük karşılıklıdır. İyilik isteyen iyilik bulur, kötülük isteyen de kötülük. Onun için başkası için hayır dileyin ki, başınıza iyilik gelsin.

MHP, İzmir il başkanını seçiyor

MHP İzmir teşkilatı bugün sandık başına gidiyor. Bugün saat 13.00'da Konak Fuar Atlas Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrede son anda bir değişiklik olmazsa, mevcut İl Başkanı Necat Karataş'ın yanı sıra Hüsmen Kırkpınar ve Mustafa Kulaoğlu olmak üzere 3 adayın yarışacağı öğrenildi. MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in divan başkanlığı yapacağı kongrede 600 delege oy kullanacak.

Bozgeyik İzmir'den mi aday adayı olacak?

Başbakanlık Müşaviri Kenan Bozgeyik, milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti'den aday adaylığı için görevinden istifa etti. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Binali Yıldırım'ın AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde İzmir'de strateji geliştirme başkanlığını yapmış olan Bozgeyik; Çevre, Sağlık ve Ulaştırma Bakanlıklarında üst düzey görevlerde yer aldıktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kurucu Müsteşarlığı yaptı. Kulislerde Bozgeyik'in İzmir'den milletvekilliği için aday adayı olabileceği konuşuluyor.

Sağlık ocağı istiyorlar

Yeni Foçalıların 24 saat sağlık hizmeti almak için düzenledikleri imza kampanyası sona erdi. MHP meclis üyesi Taner Acar ile bir araya gelen vatandaşlar, sorunun çözümü konusunda destek istedi. Yetkililerden konunun ciddiyetini fark etmelerini; sağlık hizmetlerindeki aksamaların bir an önce gidermelerini isteyen Acar; "Hafta sonları zaten kapalı, halkımız hizmet alamıyor. Hafta içi ise saat 16.00'dan sonra kapıya kilit vuruluyor. Oysa semt polikliniği burada çok önemli. Yeni Foça Kozbeyli, Yeni Köy Gencelli ve Horozgediği için hayati önem taşıyor. Bu bölgede yaşayan insanlarımızın hastalanması durumunda ulaşabileceği en yakın sağlık birimi bu sağlık ocağı. Ancak 16.00'dan sonra iğne yaptırmak gibi bir şansları bile yok. Bir vatandaşımız hastalandığında en yakın Aliağa, Menemen ya da Foça'ya gitmek durumunda. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Böylesine önemli bir konuda bizi destekleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gazeteciler Dostluk Grubu gezi düzenledi


Gazeteciler Dostluk Grubu, Selçuk'a gezi düzenledi. 22 Şubat tarihinde ücretsiz olarak gerçekleşecek geziye gazeteciler eşleriyle birlikte katılabilecek. Gazeteciler arasında kaynaşmayı ve birlik beraberlik oluşumunu devam ettirmek için DOSTLAR GRUBU olarak gazeteci arkadaşlarımız, Yener Özkesen'in önderliğinde Selçuk ilçesine günübirlik gezi düzenlendi. Sabah saat 10.00'da Atatürk Lisesi önünde buluşacak olan gazeteciler, Selçuk ilçe merkezindeki tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra Şirince'yi de görme imkanı bulacaklar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA