• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Ajda Pekkan'ın tasarımcı ruhu

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.04.2013, 00:00
Benim başarı hırsı ile hep en önde mücadele eden, her zaman ilk ve en iyi olma hazını tadan, bir o kadar da mütevazi olan ve bu durumdaki kadınlardan esinlenen canım arkadaşım Ajda'm yine büyük bir projeye imzasını attı. Hangi işe el atsa hepsinde sınır çizgisinin üzerinde olan arkadaşım aldığı "marka" ödülüne layık olduğunu bir kez daha 'daybuyday' projesi ile gösteriyor. Her zaman olduğu yer ve zamana en iyi uyan Ajda bu kez internet aracılığı ile kafasında tasarladığı kadın imajını koleksiyona döktü 'Ajda'nın kadınları'nı yarattı. 'Tek tık'la milyonlara ulaşacak bir koleksiyonu sunuyor. Böylece Ajda'nın beğenip seçtiklerine internet aracılığı ile anında sahip olabileceksiniz. Bu arada her zaman eleştiriye açık olan süperstarımız modaseverlerin yorumlarını bekliyor.

KENDİ HİKAYESİ
"Bugün geldiğim noktada her kadının içinde büyük bir tutkunun, beğenilme arzusunun ve başarma hırsının olduğunu biliyorum. Bazı kadınlar engelleniyor ama daha büyük bir kısmı da önlerinde bir engel olmamasına rağmen kendi hikayesinin resmini çizemiyor. Artık elimize kalemi alma ve resmini yapmanın zamanı geldi. Benim de yıllar önce çizdiğim kadın bu istek ve tutkuyla bu koleksiyonu oluşturdu. 'Ajda'nın kadınları Ajda Pekkan by Daybuyday.com markası ile sizlerle buluşuyor. Bu koleksiyon ile hayatlarınıza dahil olacağıma da çok mutluyum" diyor ünlü sanatçı.
Fiyatları 39.99 TL ile 139 TL arası değişen ve değişik bluz, etek, pantalon modellerinden oluşan bu koleksiyonu Hepsibirarada.com ve Cem Hakko birlikteliğinde kurulan Daybuyday.com üyeleri ayrıca dünya markalarına ve de kampanyalarına da erişebilecekler. Ayrıca sitede ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünleri kozmetik, elektronik ve çocuk ile ilgili çok şey bulabilirsiniz. Bu en yeni alışveriş tarzıyla Ajda yine bir ilke imzasını atma heyecanında Bodrum'daki evinde 4 günlük kısa bir dinlenmeden her zamanki gibi gerek çok yoğun sahne çalışmaları, gerek yeni heyecanı bu siteye, gerek söyleşilerine dönmek üzere İstanbul'a döndü. Kolay gelsin Ajda'm...

En vefalı Tarkan
Hazır güzel şeylerden ve hakiki yıldızlardan bahsetmişken geçen akşam Bodrum'da hasret giderdiğimiz Feraye'den öğrendiğim bir şeyi yazmak istedim. Tarkan, evet asaletinden ödün vermeyen Tarkan'dı mevzu. Şöyle geldik oraya. Onun, Türk Sanat Müziği'nin çınarı, sevgili annesi Müzeyyen Senar'a vefa ziyareti yapan sanatçı ve dostlardan bahsettik. En vefalısı hani çoğu kişinin tahmin bile edemeyeceği Tarkan imiş. Ben bile utandım desem. Hani sırf çok saydığı büyüğünü ziyaret etmek için Bodrum'a gelmiş. Helal olsun Tarkan sana, demekten başka bir şey kalmıyor. Bazı insanlar bu ışıkla doğmuştur, öyle de büyür. Bize de kabullenmesi kalır.

Duruşunu bozma

Dün sabah bazen izlediğim sabah programlarından birini açmam içinarkadaşım aradı beni. İşte bu reyting ama keşke tersi olsaydı diyorum. Hani başkaları yapsa söyler, geçeriz veya hiç söylemeyiz. Ama bu kişiye hiç yakıştıramadım.
Çok sevdiğim bir ailenin sevdiğim oğlu bu kişi. 'Demeyeydin' diyorum herkes gibi sen başkasın. Senin kulislerde ev veya restoranlarda her gördüğünü, her söyleneni söylemek bence yanlış. Bu dostluğa pek sığmıyor. Bazen koruduğun mevzular belki de bir o kadar negatif.
Tek seyrettiğim sabah programını ne olur seyrettirmeye devam ettir bana. Bazı şeyler sende kalırsa daha da büyürsün (Zaten öylesin bozma duruşunu). Bunları sizi çok sevdiğim için söyledim.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA