• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2016, 00:00

ÖDÜL GECESİNİN EN ÇOK KONUŞULANI ŞIKLAR VE RÜKÜŞLER

22 Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri (Critics' Choice Movie Awards) geçtiğimiz gece düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Santa Monica'da düzenlenen gecede filmlerin yanı sıra ünlülerin de şıklık yarışı vardı. Amerikan basını gecenin en şıklarını ve rüküşlerini belirlemekte zorlandı. En şık ilk 3 sıralamasında Nicole Kidman, Jessica Biel ve Mandy Moore yer alırken, en rüküş sıralamasında Bella Thorne, Katy Mixon ve Ariel Winter yer aldı.

JENNIFER LAWRENCE ÖZÜR DİLEDİ

Oscar'lı oyuncu Jennifer Lawrence katıldığı TV programında 'Açlık Oyunları' filminin çekimleri sırasında yaşadığı bir olayı gülerek anlattığı için zor durumda kaldı.
Çekim aralarında kaşınan kalçasını bir kayaya sürtünerek kaşıdığını anlatan Lawrence o kayanın Hawaii'deki bölge halkı için kutsal bir obje olduğunu gülerek söylemişti. Filmin çekimleri sırasında üzerinde oturduğu bir kayanın da yuvarlanarak set ekibinin üzerine yuvarlandığını ve kıl payı kurtulduklarını da eklemişti.
Bunun üzerine sosyal medyada gelen tepkiler üzerine açıklama yapmak zorunda kalan güzel oyuncu "Hawaii halkına saygısızlık etmek istemedim.
Yaptığım bu gaftan dolayı özürdiliyorum" açıklamasını yaptı.

ANGELINA YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Brad Pitt'e açtığı boşanma davasından bu yana görüntü vermeme kararı alan Angelina Jolie ikinci kez objektiflere yakalandı.
Daha önce evlilik yüzüğünün parmağında olduğu görülen Jolie'nin yüzüğü çıkardığı anlaşıldı.
Davadan bu yana 6 çocuğuyla otele yerleşen güzel aktrisin velayet savaşı sürüyor.
Uzmanlar ise, Angelina Jolie'nin çocuklarını otelde yaşamaya zorlamasını çocuklar için olumsuz etkilere neden olacağını söylüyor.

KIM KARDASHIAN ORTAYA ÇIKTI

Eşi Kanye West'in hastaneye yatırılmasından bu yana ortalarda gözükmeyen Kim Kardashian, LoveMagazine'nin yayınladığı klip ile bir anda sosyal medyada gündeme oturdu.
Aralık ayı boyunca her gün için bir klip yayınlayacak olan sitenin 12. modeli Kim Kardashian oldu.
Çekimler biter bitmez uçağa atlayan 36 yaşındaki ünlü isim eşi Kanye West'in yattığı hastaneye geri döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA