• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2016, 00:00

PARİS HİLTON CAMİDE

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ve model arkadaşı Daniela Lopez Osorio Abu Dabi'de camiye gitti. Şehrin önemli camilerinden Şeyh Zayed Camii'ni gezen ikili sosyal medya hesaplarından yaptıkları ziyaretin fotoğrafını paylaştı. Takipçilerinden olumlu tepkiler ve binlerce beğeni alan Hilton bunun üzerine bir kaç fotoğraf daha paylaştı.

KİMSE BENİ TANIMIYOR

KANADALI popçu Justin Bieber ile yaşadığı kısa süreli ilişkisiyle tanınan Sofia Richie yapılan yorumlara isyan etti. Complex dergisine konuşan 18 yaşındaki model, Justine ile ilgili soru duymak istemediğini söyledi. Asıl konunun sosyal medyada kendisine yapılan ağır eleştiriler olduğunu söyleyen genç model, "Herkes beni tanıdığını düşünüyor ama ailem dışında kimse beni tanımıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlar psikopatça." dedi.

2016'NIN EN ÇOK İZLENEN KLİPLERİ AÇIKLANDI

YOUTUBE 2016 yılı içinde en çok izlenen ve yıla damga vuran klipleri 'YouTube Rewind' başlığı altında açıkladı. Dünyada en çok izlenen müzik videoları listesinin zirvesinde Fifth Harmony grubunun 'Work from Home ft. Ty Dolla Sign' klibi bulunuyor. Türkiye'de ise son zamanların tartışmalı ismi Aleyna Tilki'nin Emrah Karaduman ile yaptığı 'Cevapsız Çınlama' klibi en çok izlenen oldu.

İNCİRLİK'E İZİNLİ GİRMİŞ

ADANA'DA'DAKİ İncirlik Üssü'nü ziyaret eden ünlü oyuncular Ray Allen, Scarlett Johansson, Chris Evans'la çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan kimliği meçhul Adanalının, bir arkadaşının refakati ile sıkı güvenlik önleminin bulunduğu alana girmeyi başardığı, ziyaretçi defterinde de adının kayıtlı bulunduğu ortaya çıktı. Ancak bu kişinin adı açıklanmadı. Kimliği meçhul Adanalı'nın, İncirlik Üssü'ne giriş-çıkış hakkı bulunan bir arkadaşının refakati ile girmeyi başardığını belirledi. Üs nizamiyesi kapısındaki nöbetçi amirliğinde bulunan ziyaretçi defterine kayıt yaptırarak içeri giren bu kişi, ayrıca Ekşi Sözlük'te paylaştığı fotoğrafları da sildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA