• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.12.2016, 00:00

"HAYATIMIN EN SİNİR BOZUCU ANI"

Geçtiğimiz günlerde Paris'te gerçekleşen Victoria's Secret şovunda sahne alan konuk sanatçılardan biri de başarılı şarkıcı The Weeknd'di.
Koreografi gereği sanatçılar şarkı söylerken modeller sırayla podyumda yürüyordu. The Weeknd için bu durum işleri biraz zorlaştırdı, çünkü podyuma çıkacak modeller arasında bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Bella Hadid de vardı. İkili sahnede göz göze geldiklerin anda yüzlerindeki değişim gözlerden kaçmadı. Bella Hadid kuliste yaptığı açıklamada "Hayatımın en sinir bozucu anıydı" dedi

BRAD PİTT UYUŞTURUCU TESTİNİ KABUL ETTİ

Angelina Jolie'nin açtığı boşanma davasından sonra evlilikleri biten Brangelina çiftinin yeni savaşı çocuklarının velayeti üzerineydi. İki taraf da çocuklarının velayetinden vazgeçmediği için mahkeme sonuçlanamıyordu. Amerikan basının ulaştığı yeni anlaşmaya göre, Brad Pitt'in ayda en az dört kez alkol ve uyuşturucu testine ve 1 saatlik terapilere girmeyi kabul ettiği söylendi. Velayet davasını kazanmak için Pitt'in her şeyi yapmaya hazır olduğu konuşuluyor.

KİM KARDASHİAN BOŞANMAYACAK

Paris'te yaşadığı silahlı soygundan sonra kendini güvende hissetmeyen ve bu yüzden eşi Kanye West'ten beklediği ilgiyi görmediği için boşanmayı düşünen Kim Kardashian, Kanye'nin hastaneye yatırılmasından sonra boşanma fikrinden vazgeçti. Çocuklarının da yaşanan olaylardan etkilendiğini gören Kardashian, yeniden eski günlerine dönebilmek için Kanye'nin yanında olmayı seçti.

JENNİFER ANİSTON TEK BAŞINA

Justin Theroux ile evliliğinde sıkıntılı bir dönemden geçen ve bir süredir eşiyle birlikte görülmeyen Jennifer Aniston, New York'ta ortaya çıktı.
Çıktığı mekandan sonra New York caddelerinde tek başına dolaşan 47 yaşındaki aktrisin yanında eşi Justin Theroux'un olmaması boşanma dedikodularını haklı çıkaracak gibi görünüyor. Siyah bir tulum giyen Aniston, omzuna attığı paltosuyla demeç vermeden tek başına yürümeye devam etti.

BOB DYLAN yerine Patti Smith

Nobel ödül töreninde, Edebiyat Ödülü'nü almaya gitmeyeceğini açıklayan Bob Dylan'ın nasıl temsil edileceği merak konusu olmuştu.
Nobel Komitesi'nden yapılan açıklamaya göre Dylan'ın göndereceği konuşma metnini İsveç Akademisi'nden Horace Engdahl okuyacak.
Asıl sürpriz ise, Dylan'ın 'Hard Rain's A-Gonna Fall' adlı parçasını yakın dostu olan Patti Smith seslendirecek.
Parçanın 2. Dünya Savaşı sırasında Amerika'nın kullandığı atom bombasının etkilerine yönelik yazıldığı düşünülüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA