• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.12.2016, 00:00

Hayden yine depresyonda Amerikalı aktris Hayden Panettiere son zamanlardaki davranışlarıyla "Yine depresyona girdi" söylentilerine sebep oldu. Kazak boksör Vladimir Kliçko'dan ilk bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu doğum sonrası depresyona girmiş ve tedavi görmeye başlamıştı. Radaronline. com'un Miami sahillerinde görüntülediği Panettiere'nin mutsuz ve yorgun hali, eşi ve kızının sürekli kahkaha atarken kendisinin tepkisiz kalması depresyon söylentilerine neden oldu.

Ashley Graham isyan etti

PODYUMLARIN ve moda dünyasının 'sıfır beden' anlayışını vücut hatlarıyla yıkan Ashley Graham Vogue Dergisi'nin Ocak ayı kapağı oldu. Dergiye özel açıklamalarda bulunan başarılı model, kendisine 'Büyük beden model' tanımlamasından rahatsız olduğunu ve bu söylemin ayrımcı bir yaklaşım olduğunu söyledi. Bu tip tanımların kadınlar arasında ayrımcılığa neden olduğunu ve amacını aştığını belirten Graham, buna son verilmesini istedi.

Gwen Stefani & Blake Shelton evleniyor

Amerikalı şarkıcı Gwen Stefani 1 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Blake Shelton ile evliliğe adım atmaya hazırlanıyor. Son yıllarda bir çok ünlü isim gibi Stefani de geçtiğimiz aylarda depresyona girmişti. Blake Shelton ise, bu zor günlerinde Gwen Stefani'ye desteğini esirgemedi ve çocuklarıyla da ilişkisini geliştirdi. Yaşanan bu gelişmeler çifti evliliğe bir adım daha yaklaştırdı. Söylentilere göre çiftin Mayıs ayında Beverly Hills Good Shepherd Kilisesi'nde sade bir tören ile evlenecekleri konuşuluyor.

Madonna'dan evlilik teklifi

İlk eşi Sean Penn ile Afrika ülkesi Malavi için düzenlenen yardım gecesinde sahneye çıkan Madonna, yaptığı konuşma ile herkesi şaşırttı. Madonna'nın kişisel eşyalarının yardım için açık arttırmayla satıldığı gecede sahneye Sean Penn ile çıktı. Eşyaları içinden bir gerdanlığa 150 bin dolar vermesi karşılığında eski eşi Sean Penn ile tekrar evleneceğini söyleyen ünlü şarkıcı "Onu hala çok seviyorum" dedi. Sean Penn'in bu teklifi kabul etmesine rağmen gerdanlık başka biri tarafından satın alındı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA