• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2016, 00:00

DOĞMAMIŞ ÇOCUKLARI İÇİN VELAYET KAVGASI

Amerikalı oyuncu Sofia Vergara, erkek arkadaşı Nick Loeb ile 2 yıl önce ayrılmıştı.
Çift, birliktelikleri sırasında iş yoğunluğu nedeniyle çocuk yapmama kararı almış ama ilerisi için embriyolarını dondurmuşlardı.
2014 senesinde ayrılma kararı alan çift, aradan geçen iki sene içinde dondurulan embriyo için birçok kez tartışmış ve embriyoyu paylaşamamışlardı.

MAHKEMELİK OLDULAR

Geçtiğimiz günlerde olay mahkemeye taşındı ve Louisiana Eyaleti yasalarına göre doğmamış çocukların birey olarak kabul edilmesinden dolayı dava başka bir konuya dönüştü.
Ok! dergisinin haberine göre, açılan davada, Emma ve Isabella adındaki iki embriyo için oluşturulan fondan para alma haklarının ellerinden alındığı belirtildi.

SIA BOŞANIYOR

Son aylarda ünlüler dünyasında artan boşanma haberlerine bir yenisi daha eklendi. Avusturyalı şarkıcı Sia 2 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. 2014'te Eric Anders ile evlenen başarılı sanatçı "Boşanma haberi doğru, arkadaş kalmaya karar verdik" dedi. 40 yaşındaki şarkıcı daha fazla açıklama yapmak istemediğini, böyle daha mutlu olacaklarını söyledi.

SELENA'NIN AŞK ÜÇGENİ

Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, ünlü şarkıcı Justin Bieber ile 4 yıllık ilişkisini 2014'te noktalamıştı. Popüler çiftin ayrılığı üzerine birçok şey yazılıp çizilmiş fakat ikiliden bir açıklama gelmemişti. Eski aşıkların sosyal medyadaki tartışmasında, Justin Bieber'ın "Evet seninle Zayn arasında olanları unuttum. Aldatıldım" diye cevap vermesi ayrılık sebebini ortaya çıkardı. Selena Gomez'in Justin Bieber ile birlikteyken, İngiliz şarkıcı Zayn Malik ile kaçamak yapması çiftin uzun süren ilişkisini noktalayan olay olduğu anlaşıldı.

RITA ORA MODACILIĞA SOYUNDU

Kosovalı ünlü şarkıcı Rita Ora tasarladığı iç çamaşırı koleksiyonunu tanıtmaya başladı.
Müzik kariyerinin yanına modacılığı da ekleyen Ora, tasarımını yaptığı koleksiyonun tanıtımı için düzenlenen geceye ipek gecelik ile katıldı. Londra'da düzenlenen gecede soğuk havaya rağmen geceliğin üstüne sadece manto giyen Rita Ora'nın bu cesur tarzı büyük ilgi gördü. Gecenin sonunda hazırladığı koleksiyonun olumlu yorumlar alması 25 yaşındaki şarkıcıyı moda dünyası için cesaretlendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA