• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.12.2016, 00:00

SÜRPRİZ BULUŞMA

Yaşadığı psikolojik sıkıntılar nedeniyle hastaneye yatırılan Kanye West, taburcu olur olmaz yeni ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü.
Trump Towers'ta 15 dakika süren buluşmaya daha sonra Ivanka Trump da katıldı.
İki taraftan da sürpriz ziyaretle ilgili açıklama gelmezken, Kanye West'i kapıya kadar geçiren Donald Trump gelen sorular üzerine "Kanye iyi bir adam ve yakın arkadaşım.
Hayat hakkında sohbet ettik" dedi. Hiç kimsenin anlam veremediği buluşma hakkında söylentiler de çıkmaya başladı. Donald Trump'ın önümüzdeki ay başkanlık koltuğunu devralacağı törende Kanye West'in sahnede olmasını istediği ve Kanye için bir pozisyon düşündüğü iddiaları ortaya atıldı. Buluşmadan sonra West, Twitter hesabından "Değişim istiyorsak gelecekteki başkanımız ile direk iletişim kurmanın önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

JENNıFER'IN MİZAHI DARREN'I RAHATSIZ ETTİ

Başarılı yönetmen Darren Aronofsky, son yılların popüler aktrisi Jennifer Lawrence ile ilişkisine ara verdi. Çifte yakın bir kaynağın anlattıklarına göre, bir kaç aydır birlikte olan çiftin yaşadığı ayrılığın sebebi, her şeyi çok hızlı ve çok yoğun yaşayıp birbirlerinden soğuması ve bir müddet ara vermeye karar vermeleri. Bir başka iddia ise, 47 yaşındaki yönetmenin Lawrence'nin kaba mizah anlayışından rahatsız olduğu ve genç sevgilisini yeterince olgun bulmaması.

EMMY'NİN GÖZÜ YÜKSEKTE

Ülkemizde de ilgiyle izlenen Amerikan dizisi Shameless'ın başrol oyuncularından Emmy Rossum yeni sezon sözleşmesinde en çok kazanan oyuncu olmak istiyor. Warner Bros ve Show Time ortak yapımı olan dizide, diğer başrol oyuncusu olan William H.
Macy şimdilik dizinin en çok kazanan oyuncusu. Bu sezon için yapımcılar, Emmy Rossum'a Macy ile aynı sözleşmeyi sundular fakat genç oyuncu kabul etmedi.
Macy'den daha yüksek bir teklif isteyen Rossum, sözleşmeye hala imza atmış değil.
Kendisinin William H. Macy'den daha çok rating getirdiğini düşünen güzel aktrisin bugüne kadar kazandığı herhangi bir ödül bulunmazken, William H. Macy'nin bir çok Emmy ödülü ve Golden Globe adaylığı bulunmakta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA