• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2016, 00:00

EVA LONGORIA YERLERDE

Eva Longoria ve Melanie Griffith, Global Gift Vakfı'nın düzenlediği gala için gittikleri Dubai'de İlginç görüntülere neden oldular. Longoria, arkadaşı Griffith'in fotoğrafını çekmek için Dubai sokaklarında yerlere yattı. Aralarına şarkıcı Anastacia'nın katıldığı üçlü eğlenceli pozlar verdi.

SONUNDA YAKALANDILAR

İngiliz kraliyet ailesinin veliahtı Prens Harry bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Amerikalı oyuncu Meghan Markle ile ilk kez görüntülendi.
Basına yakalanmamak için büyük çaba gösteren çiftin yanında koruma olması dikkat çekti.

MESSI EVLENİYOR

Lionel Messi, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Antonella Roccuzzo ile gelecek yıl evleniyor.
Önümüzdeki sene yaz aylarında planan düğünün Arjantin'in Rosario kentinde olacağı ve yüzlerce davetlinin katılacağı büyük bir kutlama yapılacağı öğrenildi.

BÖLÜM BAŞI 1 MİLYON DOLAR

Game of Thrones'un Cercei karakterini canlandıran Lena Headey'in eski eşi Peter Loughran oğullarının velayeti için açtığı davada önemli belgeler sundu. Kendisinin müzisyen olduğunu ve sürekli bir geliri olmadığını söyleyen Loughran, verdiği belgelerde Lena Headey'in diziden bölüm başına 1 milyon dolar kazandığını ve aylık 40 bin dolarlık mahkeme masraflarını ödeyebileceğini söyledi.
Deep Purple'dan yeni albüm 19. albümünü 2013 yılında yayınlayan efsane rock grubu Deep Purple yeni albüm müjdesini verdi.
'Infinite' adını taşıyacak olan albümden ilk single 'Time For Bedlam' adlı parça oldu. Albümün kendisi ise 7 Nisan 2017'de raflarda olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA