• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.02.2017, 00:00

Akrepli, örümcekli sote

Yeni filmi 'First They Killed My Father'ın Kamboçya prömiyeri için ülkeye altı çocuğuyla gelen Angeline Jolie, Kamboçya'nın yerel lezzetlerini de denemeden geçmedi.
BBC'nin yayınladığı görüntülerde çocuklarıyla birlikte akrepten tarantulaya kadar birçok haşeratı tavada pişiren Jolie daha sonra hepsinin tadına baktı.
Çocuklarının da hiç tereddüt etmeden böceklerin tadına bakması şaşırttı.
Akrep yiyen çocuklarına "Akrebi ısırmak zordur" diyerek takıldı.

Sonsuza kadar Türk & Rus aşkı

Dünyaca ünlü top model Irina Shayk, ünlülerin fotoğrafçısı olarak bilinen Mert Alaş'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile kutladı. Yakın arkadaşı olan Alaş için "Bu özel insana mutlu yıllar. Bu sonsuza kadar sürecek bir Türk & Rus aşkı.." notunu paylaştı.

Soygun anı ortaya çıktı

Bir Fransız TV kanalı, Paris'teki Hotel de Pourtales'de Kim Kardashian'ın kaldığı odanın soygun sonrası görüntülerini ekrana getirdi. Kardashian'ın 20 karatlık evlilik yüzüğü dahil pek çok mücevheri 3 Ekim'de Paris'in merkezinde bulunan otel odasına giren soyguncular tarafından çalınmıştı.
DNA eşleştirmesi ve güvenlik kameralarının yardımıyla 17 kişinin tutuklandığı soygun davasında halen olayla ilişkili olduğu bildirilen sekiz erkek ve bir kadının yüksek korumalı bir cezaevinde tutulduğu açıklandı.

Katy Perry'nin yeni single'ı rekora koşuyor

Amerikalı şarkıcı Katy Perry 4 yıl önce çıkardığı Prism adlı albümden bu yana stüdyoya girmemişti.
Başarılı şarkıcı hayranlarının uzun süren bekleyişine Chained adlı single ile son vermiş oldu. Skip Marley ile düet yaptığı klip bir haftada 30 milyon izleyiciye ulaşarak büyük bir çıkış yakaladı.

ABD Yazarlar Birliği Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Yazarlar Birliği Ödülleri (Writers Guild Awards), Los Angeles ve New York'ta sahiplerini buldu. Hem 'En İyi Yeni Dizi' hem de 'En İyi Komedi Dizisi' kategorisinde ödül alan Atlanta, gecenin dikkat çeken yapımı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI