• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rihanna’dan yalanlama geldi ÇAĞRI ZORER

Rihanna’dan yalanlama geldi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.03.2017, 00:00

Geçtiğimiz hafta basında çıkan haberlere göre Rihanna'nın Anette isimli filmde rol alacağı konuşulurken geçtiğimiz gün ünlü şarkıcıdan açıklama geldi. Basın temsilcisi aracılığıyla çıkan haberleri yalanlayan Rihanna, bir süredir filmin kadrosunu katıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Yakın zamanda vizyona girecek olan Ocean'ns Eight adlı filmde rol alan Barbadoslu şarkıcı, yeni projeleri hakkında bilgi vermedi.

Antonio Banderas kalbi ile savaşıyor

Yakla şık iki ay önce kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Antonio Banderas, benzer semptomların görülmesi nedeniyle tekrar hastaneye yatırıldı.
Son günlerde göğüs kafesinde ağrı yaşayan ünlü aktör İsviçre'nin Cenevre kentindeki lüks bir kalp hastanesinde tedavi görmeye başladı. Doktorların gözetim altında tuttuğu 56 yaşındaki Banderas'ı, sevgilisi Nicole Kimpel bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kimpel'ın hastane yakınında bir ev tuttuğu öğrenildi.

Adam LevIne 38 yaşında

Ma roon 5'in solisti ünlü rockçı Adam Levine, doğumgünü için ilk kutlamayı manken eşi Behati Prinsloo'dan aldı. Instagram'da eşiyle birlikte olduğu bir fotoğrafını paylaşan güzel model "Hayatımın aşkı" notuyla Levine'in 38. yaşını kutladı.
Namibyalı manken Prinsloo 2009'da Victoria's Secret meleklerinden biri olmuş ve bu sayede Adam Levine ile tanışmıştı.

Orlando Bloom çapkınlık turunda

İki hafta önce Katy Perry ile olan birlikteliğine ortak bir basın açıklaması ile son verdiklerini duyuran Orlando Bloom, eski gece hayatına geri döndü. Ayrılık sonrası basına yansıyan haberlerde Katy Perry ile birleşmek istediği konuşulan ünlü aktörün pek de öyle bir niyeti olmadığı anlaşıldı. California'da katıldığı bir partiden yalnız ayrılmayan Bloom, arabasına partide tanıştığı bir kadınla bindi. Radaronline'ın haberine göre, 40 yaşındaki ünlü oyuncunun partiden beraber ayrıldığı güzelin Brezilyalı model Thaila Ayala olduğu öğrenildi. Kameraların flaşları patlayınca görüntü vermemeye çalışan Bloom, açıklama yapmadan ayrıldı.

Luna, 11 ayda 3 kıta gördü

ChrIssy Teigen ve müzisyen eşi John Legend geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Luna ile seyehatlerine hız kesmeden devam ediyor. 11 aylık olan Luna ile Fas'a giden ünlü çift sosyal medyadan bol bol fotoğraf paylaştı. Luna henüz bir yaşına girmeden Amerika, Avrupa ve Afrika kıtalarını görmüş oldu.

Rock'n Roll'un babası hayatını kaybetti

Amerikal ı müzisyen, Rock'n Roll efsanesi Chuck Berry, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Missouri'deki evinde ölü olarak bulunan Berry'nin ölüm sebebi hakkında bilgi verilmedi. 1926 doğumlu usta müzisyen 70 yıllık müzik kariyerine birbirinden başarılı hitler sığdırmış ve Grammy'nin Yaşam Boyu Başarı ödülüne layık görülmüştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA