• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lily Collins kendini spora verdi ÇAĞRI ZORER

Lily Collins kendini spora verdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2017, 00:00

İngiliz oyuncu Lily Colins, Los Angeles'ta spor salonundan çıkarken görüntülendi. Güzel oyuncu son zamanlarda günün büyük bir bölümünü spor yaparak geçirdiğini ve formunu koruması gerektiğini açıkladı. 27 yaşındaki oyuncu 2017'de iki filminin vizyona gireceğini de müjdeledi.

Çocuk seviyor ama evlilikten kaçıyor

Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo için taşıyıcı anne tuttuğu iddiası yıllar sonra tekrar gündeme geldi. İlk oğlu Cristiano Junior'un annesinin kim olduğu hala bilinmezken, Ronaldo'nun ikinci kez baba olacağı ve yine taşıyıcı anne yöntemini kullandığı iddia edildi.
Söylentilere göre Ronaldo, Amerikalı bir taşıyıcı anneden ikiz bebek beklediği ve doğumdan sonra çocuklarını Madrid'e getireceği söylentileri dolaşmakta.
İddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmayan ünlü futbolcu özel hayatıyla bir kez daha gündem oldu.

Charlize Theron ajan oluyor

Oscar ödüllü güzel aktris Charlize Theron son filmi Atomic Blonde ile izleyenleri kendisine hayran bıraktıracak.
Theron'un gizli bir üst düzey MI6 ajanını canlandırdığı film soğuk savaş döneminde bir ajanın öldürülmesini araştırmak için Berlin'e giden Lorraine Broughton'un görevini anlatıyor. Güzel oyuncuya eşlik edecek aktör ise Parçalanmış ve X-Men'in son filmlerinden tanıdığımız James McAvoy olacak. Film, ülkemizde 28 Temmuz 2017'de vizyona girecek!

Cara Delevingne yıldız olma yolunda

Son yıllarda podyumlardan beyazperdeye transfer olan mankenler arasında, en başarılı oyuncu olarak kabul edilen Cara Delevingne, Londra Heathrow havaalanında objektiflere takıldı. Güzel oyuncunun kısa bir süreliğine ailesini görmek için İngiltere'ye geldiği öğrenildi. Son zamanlarda modelliğe eskisi kadar ağırlık vermeyen 24 yaşındaki Delevingne, oyunculuk kariyerine odaklanmış durumda. Özellikle Suicide Squad ve Paper Town filmlerinde gösterdiği performansla alkış alan başarılı oyuncu, önümüzdeki iki yıl boyunca dört Hollywood yapımında rol alacak. Cara için modelliği tamamen bırakacağı dedikoduları da konuşulmakta.

Zazie Beetz Deadpool 2'de

2016'nın en çok beğenilen süper kahraman filmlerinden Deadpool'un devam filminde, Domino karakterini kimini canlandıracağı belli oldu. Deadpool'u canlandıran başarılı aktör Ryan Reynolds sosyal medya hesabından Zazie Beetz'in Domino'yu oynayacağını açıkladı. Atlanta ve Easy dizilerinin beğenilen Alman oyuncusu Beetz'in performansı merak konusu olacak. Ayrıca Beetz'in önemli stüdyolar ile de sözleşme imzaladığı önümüzdeki yıllarda TV'den çok beyazperdede yer alacağı öğrenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA