• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Elizabeth Hurley yıllara meydan okuyor ÇAĞRI ZORER

Elizabeth Hurley yıllara meydan okuyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.03.2017, 00:00

İn giliz model ve aktris Elizabet Hurley, geçtiğimiz gün uzun bir aradan sonra görüntülendi. Londra'da arkadaşlarıyla öğle yemeğine çıkan 51 yaşındaki Hurley, güzelliği ve formuyla her zamanki gibi çok beğenildi. Geçen yılların güzel oyuncuya etki edemediğini bir kez daha gösteren Hurley yürüyerek evine gitti.

Beşiktaşlı yenge Hello'nun kapak kızı

Beşikta şlı futbolcu Dusco Tosic'in eşi Jelena Karleuse, ülkemizde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve Beşiktaş taraftarının 'Yenge' diye kendisinden bahsetmesiyle oldukça popüler olmuştu. Hello Magazine dergisi Jelena Karleusa'yı kapağına davet etti ve çekimler New York'ta yapıldı. Sırp yıldız dergiye birbirinden güzel pozlar verdi.

Megan Fox disiplinli çalıştı işi kaptı

Tran sformers serisindeki performansı ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Megan Fox, geçtiğimiz yıl anne olmuştu.
Hamilelikte aldığı kilolardan kurtulup eski formuna kavuşmak için spor salonunda çıkmayan Fox, kısa sürede fit vücuduyla herkesi şaşırttı.
Güzel oyuncunun gösterdiği bu disiplin de kendisine reklam anlaşması olarak geri döndü ve Frederick Hollywood markasının reklam yüzü oldu.

Lupus hastalığına Selena Gomez Fonu

Amerikal ı şarkıcı Selena Gomez 2015'te Lupus hastası olduğunu açıklamıştı. 2010 yılında kendisine Lupus teşhisi konulduğunu ama bunu 5 yıl boyunca basından ve hayranlarından gizlendiği öğrenilmişti. Güzel şarkıcı Güney California Üniversitesi'ne bağışta bulunarak hastalığın araştırılması için Selena Gomez Fonu başlattı. Gomez yaptığı açıklamada "Gelişmeler konusunda iyimserim ve yapılan çalışmayı desteklemekten gurur duyuyorum" dedi.

Genç Sheldon geliyor

The Big Bang Theory'nin ve ekranların en özgün karakterlerinden biri olan Sheldon Cooper'ın ayrı bir dizisi yapılacak. Başrol oyuncusunun Big Little Lies ile güzel bir çıkış yakalayan genç oyuncu Iain Armitage olacağının duyurulmasının ardından dizinin adı da resmi olarak açıklandı. Young Sheldon ismiyle izleyici ile buluşacak olan dizi; Sheldon'ın Teksas'ta geçen çocukluğunu anlatacak olan projede Sheldon'ın annesini ise Zoe Perry canlandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA