• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jennifer Lopez askını anlattı ÇAĞRI ZORER

Jennifer Lopez askını anlattı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.04.2017, 00:00

Geçtiğimiz gece Amerika'nın en çok izlenen programlarından biri olan The Ellen DeGeneres Show'a katılan Jennifer Lopez, yeni sevgilisi Alex Rodriguez ile aşklarının nasıl başladığını Ellen DeGeneres'e anlattı. Bir öğle yemeğinde tanıştıklarını söyleyen güzel şarkıcı "Arka masada Alex oturuyormuş ve omzuna dokunduğumu hissettim. Dönüp ona baktım ve Alex hemen sohbet etmeye başladı" dedi. Daha sonra telefon numarasını alan Rodriguez'in ilk fırsatta yemeğe davet ettiğini söyleyen Latin güzel, ilk kıvılcımı başlatanın Alex'in olduğunu söyledi.

Bill Murray'den albüm

Ünlü aktör Bill Murray'in klasik müzik albümü yayınlayacağı müjdelendi. Guardian'da yer alan habere göre 'New Worlds' adı verilen albümün Ağustos ayında çıkması planlanıyor.
Ancak Murray'nin enstrüman çalmayacağı, Walt Whitman, Ernest Hemingway, Mark Twain'den dizeler okuyacağı öğrenildi.
Çelloda Jan Vogler, kemanda Mira Wang ve piyanoda Vanessa Perez görev alacak ve ünlü bestecilerin eserlerini çalacak.

Miranda Kerr ve Nicole KIdman'ın diyeti

Ünlülerin doktoru olarak tanınan Dr. Joseph Mercola, tanınmış isimlerin sık takip ettiği beslenme şekillerinden biri olan 16:8 diyetinin bilinmeyenlerini açıkladı. Dr. Mercola, diyetin 3 altın kuralı olduğunu belirterek, "Günde bir öğünün atlanması ve gece yemekten kaçınılması lazım. 8 saat içinde normal zamanlarda yenilen porsiyonlar ile yemek yenmeli" dedi.

Margot Robbie, Kraliçe Elizabeth oluyor

Güzel aktris Margot Robbie'nin "Mary Queen of Scots" filminde Kraliçe Elizabeth'i oynaması için görüşmelere başladığı öğrenildi. Variety'e göre, başrolde Saoirse Ronan'ın yer aldığı filmin yönetmeni Josie Rourke.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA